heh...dosta si neozbiljan kaj se tice odgovora
...nemoj bit takav i kod odgoja psa....
ja ti preporucam od cesara milana kako odgojiti savrsenog psa ( u algoritmu dodje 30 kn ) knjiga ima 300 strana, al ako sam je ja, koji je u zivotu od orica do korica procitao dvije manje knjige mogo procitat za 3 dana onda je moze bilo tko procitat ( ako ga zanima to, kao sto je mene )
ja sam uzeo americkog staforda u 4 mjesecu ove godine...pripremao sam se za istog ( sto se tice citanja,mentalno i slicno od 10 mjeseca 2011) i nisam se uspio pripremiti
treba stvarno imat puno zivaca ako zelis stabilnog i normalnog psa...moj je sad u pubertetu pa se borimo
za njih je istina da im treba puno setnje i istrcavanja, puno vise nego stafordu...pa kad ja dodjem sa setnje od sat i pol i kad udjemo u dvoriste on pocne skakat ko lud i ko da nije radio cijeli dan onda se zapitas pa kaj napravit da ga umoris ( a bicikal nemis do godine i par mjeseci )....
ak se odma postavis ko gazda, postavis sto se smije, a sto ne i ako kontinuirano izlazis u setnje i medju svakojake situacije (promet,ljudi,psi) od prvih mjeseci onda ce bit dobar pas....
i jos jedno, izjava, to nije agresivan pas ti ne drzi vodu...zatvori bilo kojeg psa u dvoriste ili neka se ne susrece sa psima kad je stene poslije ce u svakom psu vidit opasnost i napast istog , iako taj isti miran i "ne agresivan" pas