Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć
Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 09:42:27ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć Pa ako nitko ne šalje poštom onda će ti najbrže doć MS webshopom.
Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2012, 09:54:20Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 09:42:27ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć Pa ako nitko ne šalje poštom onda će ti najbrže doć MS webshopom.a ne znam koji da uzmem koji može parirat kvalitetom originalnog ili topovom?
Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 10:16:48Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2012, 09:54:20Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 09:42:27ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć Pa ako nitko ne šalje poštom onda će ti najbrže doć MS webshopom.a ne znam koji da uzmem koji može parirat kvalitetom originalnog ili topovom?Pa naruči originalni ili topov. Ne moraš sa Web shopa, nađi na scooter centeru, attacku ili SIP-u i pošalji članu webshop zahtjev na PM
Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2012, 10:21:22Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 10:16:48Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2012, 09:54:20Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 09:42:27ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć Pa ako nitko ne šalje poštom onda će ti najbrže doć MS webshopom.a ne znam koji da uzmem koji može parirat kvalitetom originalnog ili topovom?Pa naruči originalni ili topov. Ne moraš sa Web shopa, nađi na scooter centeru, attacku ili SIP-u i pošalji članu webshop zahtjev na PMtopov me izađe s poštarinom 300kn....jeb...pa to je malo puno...a ovaj na ms shopu dr jel taj dobar ili da u uzmem polinia običnog za 190kn?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: ljubo46 - 07 Studeni, 2012, 09:42:27ajd dečki pomagajte u hr nigdje nemogu nabavit topov remen a ni originalni jer i oni koji ga imaju neče slat poštom ...trebam brzo preporuku za kvalitetan remen skupa s firmom gdje ga mogu narućiti..? molim vas za pomoć jesi zvao PICCILO racing, mislim da oni hoce poslat?!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
moja preporuka je polini remen za morini, 190kn preko webshopado sad taj remen mi se najbolji pokazao, ima i drugih koji su bili dobri ali ovaj mi je savrsen
znaci ako sam dobro skuzio bando i top i dr je isto? neisplati mi se kupovat bas od topa remen nego mogu i u krese bando istih dimenzija uzet jel?