eo da i ja svoj ''shitfight2'' predstavim. dakle, sf2 2003.g. LC,crno-zute boje, kupljen u 2.mjesecu 2003. novi, do prije 2 godine vozia ga caca s blokadom, dao meni da se naucim i tako je krenulo sve. vozio serijalu s blokadom- mater uvik žugala, nakon godinu dana izvadjena.
ovo ljeto kupio yasuni z, namontirao na skuter, provozao se extra ide, dao caci da se on provoza-full gas drza i zacviko kako se nisam kontao u stelanje karba... potom uradjena generalka, izaslo me sve to 1600 kn i majstor mi opet nije dobro nastelao karb i trosio mi je previse goriva te sam odlucio prodat yasuni i kupio od clana strikoo zx-r i multivar, kao i par brojeva vecu diznu(60,62)...
jos sam prodao i polini g3 kvacilo i mijenjao polini evo2 zvono za prednju plastiku sa stazićem
trenutno je na skuteru zx-r sa topom od zx-a da se bolje cuje, malo smo prckali po airboxu(s6 double layer unutra), stavili diznu 62, nastelan karb extra od clana drnda-1, kupljena bocna nogara rms, oklopi zmigavaca i stopa carbon style, rucne volana crno-zute,stavljene rolice 5.7 s kojima leti s mjesta al nema krajnju pa cemo vratit 6.7 i ima da letiii onda
danas popodne bavia se posudjenim undertailom bcd extrem, zastitia ga, odnio drndi da mi napravi kalup i ic ce u majstora na pituravanje(to se dogodi kad das budali bratu djir pa se zabije na nogometnom igralistu u stativu
) skupa sa prednjom plastikom od stazića...dignut je desni retrovizor jer mi se stalno vrti neznam zasto...
ako neko oce usput se rijesavam bespotrebnog materijala tipa bijeli centralni malossi i rolice 5.7g vozene nekih 100-200 km
sutra cu stavit par slika...