Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sviđa mi je derbi jako a i ta alfa izgleda utegnuta
što se tiće žmigavaca u repu , kao što je kod mene, nazovi viktormotosport pa njih pitaj za te žmigavce
Citat: tommy - 29 Studeni, 2012, 11:44:45sviđa mi je derbi jako a i ta alfa izgleda utegnuta ...hvala dečkovi.......alfa inače prodana Citat: marinjo - 29 Studeni, 2012, 07:33:17što se tiće žmigavaca u repu , kao što je kod mene, nazovi viktormotosport pa njih pitaj za te žmigavce
ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku
Citat: marinjo - 01 Prosinac, 2012, 13:35:25ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku ...eć si provjerio tu koja se čeka .....a što se tiče testiranja naravno da možeš
Citat: 156 sp1 rosso - 01 Prosinac, 2012, 14:38:19Citat: marinjo - 01 Prosinac, 2012, 13:35:25ako trebaš koju provjeru za 159-tku javi, ili test vozaća, ako sam moga za novine testitari novu Giuliett mogu i 159-tku ...eć si provjerio tu koja se čeka .....a što se tiče testiranja naravno da možeš ta te provjerena, nema ništa kod mene regano da je bila u sudar
trebo si prodat alfu
auuu,ne bi ti ništa reko ni da si prodao yamahu r1 a kamoli derbija alfa je prekrasna,respect i puno sretnih kilometara
oho, kako se ponaša 200 lipicanera ispod haube
ma bolje neki piaggio, da, derbi gp se više ne proizvodi a ak ti rikne nekaj kaj na njemu nije od piaggia moraš po odpadima tražit dijelove ili kupovat nove koji budu 3x skuplji neg je normalno.