ewo, prosli vikend sam testiral novi setup sa laksim onim "deformiranim" adige rolicama i bijelim federom i sve je radilo presavrseno i motor se vrtil ko lud sa super performansama! e sad! vozil sam se jedno 50 km, i na jednoj blagoj nizbrdici sam ga napucal do daske (nizbrdica duga 20 m) taman da postigne max brzinu..i kad je postigo 100 km/h, naglo je pustil gas, cudan zvuk masine, onak ravan neki, i puknulo je malo iz auspuha i uglavnom...kotrljal sam se dok nisam stal! i sad, motor normalno radi! nije se ni pregrijal ( 2 crtice od najhladnijeg), prijenos je kakav je bio...ali kad se da gas na skuteru vise od 1/8 pocne ko pucketat, ono ko kad ostavim el. blokadu ukljucenu! jeeedva krene, ak se to tak moze nazvat...ali ko da ima ono neku brutalnu kocnicu na radilici koja ga ne pusta iznad 6-7 k rpm...
nisam puno gledal po skutu jer nemam bas vremena sad prek tjedna pa budem prek vikenda...uglavnom, sumnjam na karbonske usisne lamele...ali opet, mjenjane su prije 3k km, RMSove...
pa ono, ajd predlozite kaj vi mislite da bi moglo bit! jer mi je skut u zagorju i volio bi da odem tam to popravit znajuc u cem je problem...da ga ne furam bezveze majstoru...
hvala