Općenito > Generalno o skuterima
PUKNUTA GUMA
Genesis051:
Mr. J... tim bolje, :icon_thumright: čak drago mi je, da i poneki mlađi, imaju treću (ili, ustvari prvu) kočnicu za motor između ušiju... to je ona prava !... :)
r.e. mislio sam jučer na tebe :icon_tongue: sreo se sa privjescima sa gumenim (vjerojatnije: plastičnim, ali sad nije bitno) malim vespicama... Baš su bile lijepe... neka svaštarnica u sklopu "Tower centre-a"... (ali) bile samo crvene, svjetloplave i neka roza boja, nije bilo svjetlosive (ili bar bijele)... :)
filiplatinovicz:
Kad R.e. počne gomilat vespe bit će ih u svim duginim bojama... :laughing9:
r.e.!:
--- Citat: Genesis051 - 23 Studeni, 2006, 22:35:07 ---Mr. J... tim bolje, :icon_thumright: čak drago mi je, da i poneki mlađi, imaju treću (ili, ustvari prvu) kočnicu za motor između ušiju... to je ona prava !... :)
r.e. mislio sam jučer na tebe :icon_tongue: sreo se sa privjescima sa gumenim (vjerojatnije: plastičnim, ali sad nije bitno) malim vespicama... Baš su bile lijepe... neka svaštarnica u sklopu "Tower centre-a"... (ali) bile samo crvene, svjetloplave i neka roza boja, nije bilo svjetlosive (ili bar bijele)... :)
--- Kraj citata ---
Hoće li ti biti problem da mi jednu kupiš, pošaljem ti lovu ili dam kada budem u RI?
Genesis051:
Ma daj, molim te, koja lova, dođem ja u proljeće na kavu u Gospić... :icon_tongue: , samo nisi se izjasnio (ako još bude izbora), boja... :)
Genesis051:
Doesn't matter, uzmen sve tri, pa ćemo lako birat, kad budu kraj mene... :icon_tongue: :icon_thumright: :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju