Općenito > Generalno o skuterima

PUKNUTA GUMA

(1/9) > >>

Mr J:
Je li se kome dogodilo da mu je u voznji pukla guma na skuteru??? Vozio sam se kada mi je u susret dolazio kamion i proslo mi je glavom kako bi moglo pogubno zavrsiti da mi pukne guma...
Zamislite pri nekoj brzini od 80km/h na prometnoj cesti, pukne Vam guma... Neznam koliko ste razmisljali o tome ali meni se bas i ne svidja ta mogucnost...

eladio:
meni je na vespi pri brzini vecoj od 100 , RODEO hehe  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: eladio - 13 Studeni, 2006, 01:01:02 ---meni je na vespi pri brzini vecoj od 100 , RODEO hehe  :laughing7:

--- Kraj citata ---
I kako je prošlo?
Ja bi se osobno usro u gaće (sorry na rječniku, ali drugačije se ne može objasniti). Ja nemam velik radni staž na skuteru i čim prođem po najmanjoj lokvici prolaze me trnci jer su mi gume skoro kao kamen i čim jače kočim po mokroj cesti 'poliram gumu' i plus prednja kočnica koju kočim baš kada mi treba jer je disk iskrivljen pa imam force feedback kad ju koristim.

Mr J:

--- Citat: Punisher - 13 Studeni, 2006, 14:10:08 ---
--- Citat: eladio - 13 Studeni, 2006, 01:01:02 ---meni je na vespi pri brzini vecoj od 100 , RODEO hehe  :laughing7:

--- Kraj citata ---
I kako je prošlo?
Ja bi se osobno usro u gaće (sorry na rječniku, ali drugačije se ne može objasniti). Ja nemam velik radni staž na skuteru i čim prođem po najmanjoj lokvici prolaze me trnci jer su mi gume skoro kao kamen i čim jače kočim po mokroj cesti 'poliram gumu' i plus prednja kočnica koju kočim baš kada mi treba jer je disk iskrivljen pa imam force feedback kad ju koristim.

--- Kraj citata ---
hahaha... pa mijenjaj taj disk sto prije, 80% kocenja ti nosi prednaj kocnica!!! Force feedback LOL!!!

Genesis051:
Vozio po praznoj zadnjoj (bio čavao), pa u zavoju podsjeća malo na speedway, ali ja još nisam prolazio tako brzo, da bi me "otpuhnulo" iz zavoja... To sam prevazišao  :glasses9: hehe... u vašim godinama... Guma od Gilere, i većina drugih, su rađene tako, da je i prazna (po ravnom) upotrebljiva za doći do vulkanizera... kad sam imao šupu gumu na APN-u, TO se ne može više voziti    n i    m e t r a ...  vrluda lijevo-desno, a i muka mi je precvikati gumu, pa sam ne jednom pješačio...  :( 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju