Općenito > Generalno o skuterima

PUKNUTA GUMA

<< < (6/9) > >>

Genesis051:
Hehe...nemam ju (ni) ja, a kamo li ti... ali kad rasteš s tim, to je onda drugo... kad voziš utrke, pa si u tome svaki dan, onda se drukčije ponašaš na ulici, jer znaš da nemaš zone izlijetanja, doktora na svakom zavoju, potpuno čistu stazu, bez auta/starih raga kojima kaplje ulje, pa je sva cesta, ko da voziš po kori od banane, i sve tako... 

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 19 Studeni, 2006, 23:21:43 ---Hehe...nemam ju (ni) ja, a kamo li ti... 

--- Kraj citata ---

Iznenadio bi se...  :toothy10:

filiplatinovicz:
iskustvo je sigurno najvažnije, a ono se sakuplja vožnjom i učenjem... stoji kawa er5 i niz drugih srodnih modela nakeda i supermoto umjerene snage...

r.e.!:
Kawasaki W650, ali što sam stariji to vidim da i sa Vespom mogu sve što zamislim. Lagane turističke vožnje do 100 km/h i to je to. Po kiši malo sporije, ali sporije bih vozio i sa bilo čome drugim. Ovi tureri
sa hrpom elektronike i ne djeluju mi baš ...osim što su udobni, jer ja sve više i više preferiram i cijenim jednostavnost.

filiplatinovicz:
meni je opaka kawa z 750. naked po mjeri čovjeka... no izgleda d ću se, kada je riječ o privatnoj ergeli potpuno zadovoljiti px-icom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju