Općenito > Generalno o skuterima
PUKNUTA GUMA
r.e.!:
može plava ako ne koja bilo, čekam te...ma kakva kava, načinje se pršut :icon_thumright: :icon_biggrin:
el:
--- Citat: Genesis051 - 13 Studeni, 2006, 19:58:43 ---Vozio po praznoj zadnjoj (bio čavao), pa u zavoju podsjeća malo na speedway, ali ja još nisam prolazio tako brzo, da bi me "otpuhnulo" iz zavoja... To sam prevazišao :glasses9: hehe... u vašim godinama... Guma od Gilere, i većina drugih, su rađene tako, da je i prazna (po ravnom) upotrebljiva za doći do vulkanizera... kad sam imao šupu gumu na APN-u, TO se ne može više voziti n i m e t r a ... vrluda lijevo-desno, a i muka mi je precvikati gumu, pa sam ne jednom pješačio... :(
--- Kraj citata ---
meni je pri brzini od otprilike 50 kmh pukla guma nije me zanjelo i sl samo se teze skretalo i tako sam po praznoj gumi vozio oko 11-aestak km i felga je ostala citava nema ni najmanjeg udubljenja samo se skuter vise zagrijava pa sam morao jedanputa stat da se nebi pregrijo i kupio gumu sava sporty koja odlicno drzi u zavoju i jako sam zadovoljan njome
Genesis051:
Da, da... može se... gumi se sigurno to ne dopada baš nešto, ali ni nama pješačit (i još gore: gurat stroj uz sebe :( APN-a je ipak bilo lakše gurat, ima samo 55 Kg... Runner, po knjižici: 98...)
O.K. r.e. javit ću (povratnu informaciju)...
filiplatinovicz:
pa ne treba se gurat skuter... uz malo gasa i kontrolu zadnjom kočnicom sam ide! :dontknow:
Genesis051:
Ne, ne... nisam ni gurao... vozio, da nisam ni znao da mi je guma prazna ("nešto" me zanosila u zavoju, ali to sam pripisivao svom nepoznavanju skutera - u samom početku vožnje mi je ventil puštao) ...
Neki čovjek mi je rekao da mi je guma prazna..
Nego "klasična" guma od Tomosa: ta se nije dala vozit, jer se prebacivala sa strane na stranu, i imao sam dojam da će felga sasjeći gumu...
BTW. r.e. imam update informaciju.. u džepu su mi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju