Općenito > Generalno o skuterima

PUKNUTA GUMA

<< < (5/9) > >>

Mr J:
Bas sam pricao sa frendom (prodaje motore) i kaze da mu dosao lik sa scooterom i sada bi on kupio CBR-ku i ovaj mu je proda i frend mu je odveze a on sa scooterom, i nakon 3 dana dolazi lik u gipsu i pita jel moze vratiti motor i da mu se vrate novci, naravno ne!!! Pita ga on sto mu je bilo, ovaj kaze da se vozio i neka zena pocela prelaziti cestu i on po kocnici (ZADNJOJ) i vidio da nemoze stati i razbio se...  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: Ovaj se primio za glavu, pa mu objasnio da se koci sa prednjom kocnicom... haahaha... uvijek kad odem do njega dobro se nasmijem kakvih sve bisera ima... 

Genesis051:
Imaš pravo...bisera... preći sa 50 na 500 i više (brrrr)... dobro je i prošao...bar je preživio da i to nauči...
Ali kad smo već kod gume i zime... ja sam se osobno uvjerio da zimi gume na skuteru nemaju isti grip kao po ljeti (bilo malo speedway-a, ali bez posljedica)...
Događa se isto što i sa auto-gumama: "smjesa" se na nižoj temperaturi više ne ponaša "ljepljivo"... guma je hladna... asfalt je hladan.... Ne ignorirajte te parametre, vi (mlađi), koji se vozite (i) po zimi...

filiplatinovicz:
uopće mi nije jasno zašto ljudi toliko vole te trkače modele, koje je teško i neudobno vozit po cesti? To je kao da kupiš formulu za odlazak na posao... a da ih ima koji nemaju pojma druga je priča. Takvih, kakvu si napisao, naslusao sam se na desetke. Nazalost, nije nikakva iznimka. Dečki odaberu motor, a da nemaju pojma sto su dobili...

Genesis051:
Tako je !  Sasvim se slažem... ali kad to ne ide u tintaru ovih... o kojima govorimo...  :( :confused5: :toothy3:  A da ne govorim da starci imaju udjela u tome, i to većim dijelom... jer... otkuda inače par milja eura za takav stroj smrti.. koliko se mladih bavi takvim poslovima da si to mogu priuštit (a da su k tome, baš to ti, koji žele kupiti motor)...
Umjesto "prijelaza" sa 50 na 125 i/ili (max) 250, oni odmah motor od 180 Kg sa 170 KS...
JBT... skuter teži (Runner npr,) cca 95 Kg... Ne želim ni mislit što bi sa skuterom koji ima mašinu sa 90 KS... Pa niti sa 45... Dobro je još i malo, tih mrtvih, i teško polomljenih klinaca...

Mr J:
Najbolji motor za prelazak sa skutera na ozbiljne motore je Kawa ER5!!! Ali ja opet, nebih to tako, kupio bih ono sto zelim voziti jer kao sto sam rekao imam "hladnu" glavu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju