Općenito > Generalno o skuterima
PUKNUTA GUMA
Mr J:
--- Citat: Genesis051 - 15 Studeni, 2006, 22:54:04 ---...a mogao si i (pogotovo tuđi auto) vozit 50-60, pa bi imao i više vremena za reakciju, i ne bi niti trebao reagirat, jer bi s cca 55 prošao zavoj sigurno (kad si već uletio sa 90 i stigao reagirat), i ne bi plašio putnicu u autu... koja je, vjerovatno već brojila što je na autu za popraviti (nakon što sletite s ceste :toothy3: ) :laughing7: :laughing7:
Samo jedno od mišljenja... :frajer:
Vi... mlađi.. morate biti bolji šoferi (da bi poživjeli) nego što smo to mi trebali biti...
Ja sam smio izletit u desnom zavoju na lijevu stranu ceste... I vratio bi se na desnu, i nastavio vozit... auto bi (iz suprotnog smjera) došao svakih sat i pol... a sad... tek što ne voze konstantne kolone... nema mjesta krivoj procjeni zavoja (i brzine za u njega)... leti se "u naručaj" nekome sa suprotne strane... e, sad...ako taj netko ima nesreću, onda je baš kamion...
Tu se vraćam na brzinu... ako se dođe dovoljno sporo... onda se dogodi samo sudar... a neće proć preko tog auta, koji mu se "podvuče" pod kabinu... :( :( :(
--- Kraj citata ---
A hebi ga, malo se zurili i jos se brzina "nabrala" od zaglavljenog gasa...
Mala se preznojila samo tako...
Hvala Bogu, prosao sam u ovih 6 godina sto vozim punooo kriticnih situacija sto mojom krivnjom (u dobi od 18-20) sto krivnjom drugih vozaca (kasnije kada sam se uozbiljio) i uvijek je bio dobar ishod, pa imam iskustva u takvim situacijama... Inace, vjerujem da bih se slozio negdje... :happy8:
Iskustvo puno znaci... Zato kada ste u prilici probajte, kada snijeg padne na nekom vecem parkingu gdje nemate u sto udariti, raznorazne situacije i kako izaci iz njih...
Genesis051:
Tu se apsolutno slažem !!! :icon_thumright:
Svakako i osobno preporučam, kad je dovoljno pusto i prostrano, a po mogućnosti i mokro, "malo eksperimentirati" s naglim kočenjem, naravno i popuštanjem pedale (kočnice), pa i zakretanjem volana sa kočenjem, da se vidi koliko gume (ne) drže cestu...
To je izuzetno korisno, jer se ne stvara efekt začuđenosti i panike (u prometu) "kako auto neće da stane, a pretisnuo/la sam kočnicu"...
U toj prilici je izuzetno važno da se ima prakse sa ranijim proklizavanjem i RUTINOM da se potom o t p u s t i pedala kočnice i ponovo se ju s mjerom, i pravilnim doziranjem, pretisne... Kad je prostor za zaustavljanje sve manji (sve smo bliži autu ispred), onda upotrijebiti i pravi rafal napada na pedalu kočnicu.... umjetno realizirati efekt ABS-a...
Naravno, to je već spamanje, jer se ovo već više odnosi na auto, ali dalo bi se ponešto primjeniti i na 2 kotača...
filiplatinovicz:
... možda je bolje prilagodit vožnju uvjetima na cesti pa uvijek držat odgovarajući razmak medju vozilima... to znači, voziti polakše i opreznije nego u idealnim uvjetima.
zimi, po hladnom, sve gume drže podlogu lošije nego ljeti već i same po sebi... još kad je mokro, klizavo... a crne statistike pokazuju da mnogi vozači upravo ui kriznim situacijama krivo reagiraju jer se useru, a radi se o sekundama...
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 01:20:01 ---... možda je bolje prilagodit vožnju uvjetima na cesti pa uvijek držat odgovarajući razmak medju vozilima... to znači, voziti polakše i opreznije nego u idealnim uvjetima.
zimi, po hladnom, sve gume drže podlogu lošije nego ljeti već i same po sebi... još kad je mokro, klizavo... a crne statistike pokazuju da mnogi vozači upravo ui kriznim situacijama krivo reagiraju jer se useru, a radi se o sekundama...
--- Kraj citata ---
Zato treba proci takve situacije, a sto si rekao da treba prilagoditi voznju uvjetima na cesti to svakako!!!
filiplatinovicz:
Takve bi situacije trebalo prolaziti i uvježbavati jedino u okvirima škola sigurne vožnje za motocilkiste i skuteraše.. Ima ih koji godinama voze, misle da znaju sve, a ne znaju ni pravilno sjedit na pili!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju