Općenito > Generalno o skuterima

PUKNUTA GUMA

<< < (3/9) > >>

Tommek:
uf jao zla ak se to nekom dogodi,nedaj Bože,,,, ::)

filiplatinovicz:
eto, meni se dogodilo i imao sam srecu jer je zavoj bio oštar poa sam usporio, vozeći paralelno s kolegom... ali ne bih to volio ponoviti. bila je noc i nastavio sam vozit jos dvadesetak metara. skut je bio gotovo neupravljiv.

Genesis051:
Ma, sve ti to stvar sreće... Ako ti nije "pisano" .... :laughing7:
Zato treba pokušat poštovat onu poslovicu,  koju sam bio napisao negdje:
Don't drive faster then Your Guardian Angel can fly  :angel8:

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 15 Studeni, 2006, 22:07:06 ---Ma, sve ti to stvar sreće... Ako ti nije "pisano" .... :laughing7:
Zato treba pokušat poštovat onu poslovicu,  koju sam bio napisao negdje:
Don't drive faster then Your Guardian Angel can fly  :angel8:

--- Kraj citata ---
Da, situacija ovisi o najmanje 20 varijabli... A i iskustvo te reakcija vozaca i njegova spretnost uvelike utjecu na ishod...

Tako, vozim ja od frendice auto i nju u njemu, uglavnom Fiat Punto ovaj prije najnovijeg, i stisnem ja gas do kraja i saltam u 4. kad masina bruji, pustim kuplung vuce... sada dolazi zavoj, mokra cesta a mi 90km/h, ja po kocnici ali on se dere, (gas se bio zaglavio) mala se prepala, ja lupio par puta nogom po gasu, nista, stisnuo kuplung bacio u ler i lupao po gasu dok nije pustio... Mogli smo se razbiti a i mogla je masina riknuti, sve se odigralo u par sekundi ali bitno je ostati hladne glave i reagirati pametno...

Genesis051:
...a mogao si i (pogotovo tuđi auto) vozit 50-60, pa bi imao i više vremena za reakciju, i ne bi niti trebao reagirat, jer bi s cca 55 prošao zavoj sigurno (kad si već uletio sa 90 i stigao reagirat), i ne bi plašio putnicu u autu... koja je, vjerovatno već brojila što je na autu za popraviti (nakon što sletite s ceste  :toothy3: )  :laughing7:  :laughing7:

Samo jedno od mišljenja...  :frajer: 
Vi... mlađi.. morate biti bolji šoferi (da bi poživjeli) nego što smo to mi trebali biti...
Ja sam smio izletit u desnom zavoju na lijevu stranu ceste... I vratio bi se na desnu, i nastavio vozit... auto bi (iz suprotnog smjera) došao svakih sat i pol... a sad... tek što ne voze konstantne kolone... nema mjesta krivoj procjeni zavoja (i brzine za u njega)... leti se "u naručaj" nekome sa suprotne strane... e, sad...ako taj netko ima nesreću, onda je baš kamion...
Tu se vraćam na brzinu... ako se dođe dovoljno sporo... onda se dogodi samo sudar... a neće proć preko tog auta, koji mu se "podvuče" pod kabinu... :( :( :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju