znaci problem je sto skuter ide ko invalid, nekako je cijeli gluh, setup je MF racing, city16, stage6 19mm + veliki airbox i red spong, rupa od zraka prosirena na 25mm po malossi uputama, mhr overrange, S6 kvvacilo polini zvono, bgm radilica, zamjenjeni namotaji, tri para k15 struje,sve moguce kombinacije rolica i federa kontrasta i opet u voznji nikako preko 11700 okretaja, i to sa rolicama 3,5g i plavi malossi centralni, simerinzi ne pustaju kompresiju jer je blok testiran na tlak od 0,6 bara i drzi, tako da su oni eliminirani kao i bilo kakav fals zrak
i nije mi dao vrag mira, odlucio sam probat zavrtit scoot u "leru" skinio remen i vratio sve kako ide samo bez remena
upalim ga tako i dovedem do radne temperature, pri dodavanju punog gasa otrokira do 9-10t rpm, i tako ne da trokira nego brlja ko da prekida struju, i kad sam malo pustio gas, otprilike na 3/4 odleti do 14-15 ko iz picke, ko sta bi to najnormalnije zavrtio svaki skuter bez remena
u cemu je caka, jel samo do nepostelanog carba ili moze bit nesto drugo, dal mozda treba stavit tp kajlu ko na TP due+ ili je to nepotrebno
sa carba je maknut onaj dolje kao tanjuric ispod glavne dizne jer me jos davno istit taj zezao na aeroxu
igla je w7, klipic 40, ler dizna 50, i glavna dizna 85
jel treba ic s diznom dolje ili sta jer mi se cini da nebi trebalo, a i danc je na identicnom setupu vozio oko 80+
sta radit?!
hvala