I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
a imas ona sranja blue vision žarulje sta svijetle jako ljepo.. jeftine prilicno..sam neznam dal ce to ic na 50 ccm
Blue vision smeće platio ih 220kn i mogu reć malo bolje od serijskih,ali to se nikako ne može uspoređivati sa xenonom,ne kupuj bezveze potrošeni novci
ima rjesenja...provedi zice direkt sa akumulatora, stavi relej i spoji na svitla...kupi xenon, zajedno sa frendom... cca 700kn sto znaci da je svakom po 350kn...spoji xenonku, spoji kabele, svitla palis preko releja i eto!po ure posla...
I mene interesuje ugradnja ovih H4 od auta tj od 55w ali posto je fabricka 35 mislim da ce se grijati previse,pa postiji li mogucnost da se stave neki releji i kako,i dali vec postoje releji pa da se stave jaci umjesto njih,ako postoje gdje se nalaze...
snaga xenonki je 35W tako da za to nema nikakvog problema...zasto preko releja? ako se spoji direkt, snaga raste kako rastu okretaji motora... ako padnu okretaji, postoji sansa da se ugasi... netko je gori to vec spomenijaako se spoji direkt na akumulator, preko releja, tada bi tribala raditi bez beda...
Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:33:34I mene interesuje ugradnja ovih H4 od auta tj od 55w ali posto je fabricka 35 mislim da ce se grijati previse,pa postiji li mogucnost da se stave neki releji i kako,i dali vec postoje releji pa da se stave jaci umjesto njih,ako postoje gdje se nalaze...zarula trosi 55W i ona na 35 W ne moze raditi,ne pomazu tu nikakvi relej,ja imam 55 W i ne topi se nista niti pregrijava
...ako bih ugradio xenon, stavio bi samo bixenon(dugo, kratko), al mi je malo previše dat 1600,00kn sa postavljanjem(žarulje+balasti, itd)...ja bih samo da mi svijetli onako plavkasto...kao xenon, ako ima za kupit 12V 35W
Citat: stipe - 30 Svibanj, 2008, 20:44:54snaga xenonki je 35W tako da za to nema nikakvog problema...zasto preko releja? ako se spoji direkt, snaga raste kako rastu okretaji motora... ako padnu okretaji, postoji sansa da se ugasi... netko je gori to vec spomenijaako se spoji direkt na akumulator, preko releja, tada bi tribala raditi bez beda...ajd malo pocni citati tekst,mi pricamo o 55W,znamo da je ksenon 35 W i da ne treba nikakvih releja