Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
de drnda dobro je...meni xperia mini drži max 1 dan,a tebi se nakon 3 dana za 30 posto tek isprazni ili ga uopće ne koristis ili imaš kamionski akumulator za bateriju...
...vecina ovih koji pljucaju po iphonu ga nikad nisu imali...
"svako svog konja hvali" ...nekome nešto odgovara, ovo je tema o predstavljanju novog iphone-a a ne o vašim ukusima i pričama prebacivanja iz šupljega u prazno
precijenjen je u svakom pogledu,a appelova politika je skoro pa nacistička i gade mi se ko firma i brand..pogotovo iz razloga kaj svi koi ga nose misle da je stvar prestiža i veće važnosti jer imaju ajfon.nema se para za platit račun za pretplatu al ima ajfon..žica okolo pare posudit do plaće al u birtiji je ajfon na stolu i glavni su.kaj se tiče androida,za svaki model telefona se radi i prilagođava posebno,s tim da ga još svaki proizvođač upotpui svojim sučeljem,ko npr htc sa svoim sense-om itd.s tim da je android masu stvari imal otpočetka dok je ios tek neke počel koristit na 4s telefonu..ko i ovo za kameru i panoramsko slikanje,haha smeh bokte..ko oće nek si ga kupi al nek ne bulazni da je najboljšešešeši
Citat: X-Thug - 13 Rujan, 2012, 13:18:11...vecina ovih koji pljucaju po iphonu ga nikad nisu imali...Nikad ga nisam imao, a siguran sam da nikad ga ni neću imati.Rađe bi platio za neki android nego da mi daju neki gejPhone, upsss... iPhone badava. Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
Imam iphone 2G, a stari mi ima iphone 4. Da nema itunes-a život bi bio puno jednostavniji kod Applea, al ovako... Trenutno imam Xperiu Mini X10 običnu i zadovoljan sam jer sve što mi treba radi, dobar fotoaparat, GPS, 7 Mb/s mobile broadband, wireless
Citat: dhorvat - 13 Rujan, 2012, 14:55:51Imam iphone 2G, a stari mi ima iphone 4. Da nema itunes-a život bi bio puno jednostavniji kod Applea, al ovako... Trenutno imam Xperiu Mini X10 običnu i zadovoljan sam jer sve što mi treba radi, dobar fotoaparat, GPS, 7 Mb/s mobile broadband, wireless znaci ti koristis itunes ima puno drugacijih programa za prebacivanje, i ima masu besplatnih stvari samo sto treba znatibluetooth, ko kaze da ga nema, al internet je po meni bolji nacin za slanje podataka od bluetootha, i da iman opet staru dvicu bia bi sritan, je istina je da moras imat neki jeeni alat i znanje za prominit bateriju i kuciste al jbg.
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
@zvonkecTi nemas pojma o cem pricas, da si ga imal u rukama onda bi znal da to nije tak. On se uvjek vraca tamo kaj se zadnje koristi kuis?Btw, mislis da sam ja gej kaj koristim ajfon? Bas bi se volil jedanput srest sa tobom da ti objasnim kaj je gej, ko je gej, kaj sam ja, kaj si ti i tak to, nebi ti skodila jedna skracena naobrazba.. iPh4s tt
ma to je sve smotano nekak... android je bolji..nisam ja tebi reko da si derpe.. nego da je to pederski mob. malo ko to kupuje iz koristi a vise njih samo za kurcenje