Tehnički kutak > Garaža
Moj Aprilia Sr50 Didika
Grale:
--- Citat: Lenko - 09 Veljača, 2014, 21:33:25 ---Mislim da ti je kit suvišan...ako ti je do sada, ovakav, vršio posao, ne razmišljaj o njemu...ne ideš na trke...koliko ti je na satu km ?
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Nikad nebi više razmisljal o stock termogrupi :icon_thumright:
du_vlaho:
Vozit ću uglavnom na otvorenoj cesti, relacije po 25km... zato gledam što duži prijenos... a i zbog tog da mogu pratiti promet... 20% duži prijenos mi i ne zvuči nešto tako puno, znači ako mi sad ide oko 75 po gps-u, nakon toga će ići 90. Znači tek 15km/h... Neisplativo mi je kupovati 10% duži... radije riješim onda kit, pa se prebacim na prijenos ili ako mi uleti kakav polovni 10% za male novce.
Sa većim navojem bi postigao veći izbor jeftinijih sviječica :toothy3: zbilja nemaš problema nakon što si uzeo zmr7ap? Dobro je znati... :toothy10:
Koliko tražiš za auspuh?
15 000km je na satu :)
Grale:
Nećeš imat 90 realnih sigurno, tolko ni ja nemam.
Treba snage da se izgura prijenos, snage za 10% ima (barem moj), za 20 neznam jel bi bilo.
A serijala neznam dal bi imala snage i za taj od 10% za izgurat.
Za auspuh mi se javi na pm :icon_thumright:
steeef:
serijska termo grupa nebude imala snage uzgurat produljenje,pogotovo ne za 20%..
a i nije ti računica tak bukvalna kak si ti izračunal da budeš išel 15kmh brže ;)
s duljom getribom buš samo umrtvil skuter i opet ju nebude imalo snage izvrtit do kraja makar tih 25km kolko voziš bila sama ravnica :P
du_vlaho:
--- Citat: steeef - 09 Veljača, 2014, 23:39:03 ---serijska termo grupa nebude imala snage uzgurat produljenje,pogotovo ne za 20%..
a i nije ti računica tak bukvalna kak si ti izračunal da budeš išel 15kmh brže ;)
s duljom getribom buš samo umrtvil skuter i opet ju nebude imalo snage izvrtit do kraja makar tih 25km kolko voziš bila sama ravnica :P
--- Kraj citata ---
75 + 20% = 90 :frajer
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju