Tehnički kutak > Garaža

Moj Aprilia Sr50 Didika

(1/13) > >>

du_vlaho:
Dakle da predstavim svoju pilu... radi se o Apriliji SR50 Ditech. Kupljena 2002g

Svi kvarovi s njom što sam ih imao to su redom :

Puknuta cijev od goriva i nedavno puknuta cijev od kompresora... preventivno zamjenio sve  :icon_thumright:
Problemi sa prijenosom - također sve stavio novo (centalni, opruge kvačila, rolice 6.5g) i još čekam novo kvačilo.

U globalu mislim da Ditech i nije tako loš kao što svi pričaju... samo je napredan... i za napredne, ekonomski osvještene vozače  :frajer:

I naravno klipić kak ide :

du_vlaho:
I ono što mi se danas dogodilo... nije zelio upaliti. I ustanovio problem u puknutoj cijevi kompresora. Očito da je predozirao gorivo, odnosno ulje... i zamastio svječicu. Jer ni nakon zamjene cijevi nije želio upaliti. Nakon čišćenja svječice je kresnuo... no isprekidano radio i nije full gas primao... i nakon 2-3 minute trzanja gasa i lovljenja da dođe u što veće okretaje "probavio" je  :frajer:

Moguće i da je emulziju povukao... no kako sam posudicu čistio prije par tjedana... a sad ide ok... ko ga šljivi  :icon_thumright:

Kad sam ga već raskopavao, promjenio sam i usisne lamelice...

Usporedba starih i novih :

Otvoren usis :

Ama jel tu neš`curi?

Vidi fakat!

Fino su me u mozak oni imbusi 5 sa centralnom šipkicom... silovao sam ih torx-om sa rupicom  :icon_biggrin:

Maurini-Tuning:
Stvarno uredna SR-ka... Naravno,nije Ditech nimalo los,samo se svaki motor treba odrzavat kako Bog zapovijeda... :icon_thumright:

Btw. Ide odlicno,a vidim da je ovo snimano kroz Čilipe... Gdje tocno zivis? :)

du_vlaho:
U Čilipima. Ne možeš me falit... tamo gdje ima najviše mercedesa W123... trenutno je dolje zeleni na donjem putu... trune  :icon_biggrin:

Maurini-Tuning:
Ahaa,da nije to mozda preko puta praonice? :) Mozda mene znas,ja zivim u Popovićima,NRG crno plavi ispred kuce ;D :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju