Tehnički kutak > Garaža
Moj Aprilia Sr50 Didika
Grale:
Prije da su ti onda teške rolice.
rs50e9:
jako ljep ditech
i fora je ova prikolica
uopce se ne kuzim u taj prijenos....al znam da je moj prije nabirao brzinu uzbrdo tako do 45kmh po satu
a sad jedva 35kmh, na proslo ljeto mi je jedan poznanik mjenjao rolice i remen
sad ide sporije do 40 al do 30tak kmh do 70,80 jako jako dobro nabire
i jel mozes rec sta si dobio s tim aupuhom? koga god da sam pitao za aupuh na ditechu
kazu da je taj skuter najbolji i najbrzi skuter serijski. da ulozeno dobiveno nije toliko bas primjetno
Grale:
--- Citat: rs50e9 - 16 Travanj, 2015, 18:18:51 ---jako ljep ditech
i fora je ova prikolica
uopce se ne kuzim u taj prijenos....al znam da je moj prije nabirao brzinu uzbrdo tako do 45kmh po satu
a sad jedva 35kmh, na proslo ljeto mi je jedan poznanik mjenjao rolice i remen
sad ide sporije do 40 al do 30tak kmh do 70,80 jako jako dobro nabire
i jel mozes rec sta si dobio s tim aupuhom? koga god da sam pitao za aupuh na ditechu
kazu da je taj skuter najbolji i najbrzi skuter serijski. da ulozeno dobiveno nije toliko bas primjetno
--- Kraj citata ---
Totalno, ja ulupo u svog iljad eura, i dok sjednem na neku grobinu od serijale, nit ne osjetim razliku.
Jbt opet se počelo prdit o ditekima, i majstorima i svakakvim glupostima, mislil sam da je prošlo vrijeme takvih postova.
rs50e9:
nisam bas razumio
mozda sam trebao boldat kazu...
i boldat ulozeno dobiveno
a prije svega sam trebao stavit upitnik
ma nudio mi se neki auspuh za 350kn hrdjav. zx cini mi se
pa sam se krenuo raspitiva(valjda kod krivih ljudi) i svi ma ne trebas onda bla bla bla
dakle pitam, neznam nista.
u ovom slucaju nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori
nhf stavrno nisam zlonamjerno pitao nista vezano za auspuh
vidio sam da ga je ovaj kolega stavio
pa me zanimalo prije i poslje i sta je to jos morao mjenjat da aspuh dobi smisla.kako su mi rekli
Lenko:
Sa rezonantnim auspuhom nećeš skoro dobiti ništa...oni su primarni za karb varijante...đžaba ćeš baciti parice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju