Općenito > Generalno o skuterima

Kineski Piaggio

<< < (6/18) > >>

denis...:
vidjet ćemo kvalitetu kroz koju godinu..

Drnda:
rekao mi jedan vodoinstalater da je dok pise made in china super, da je kupovao neke pipe i gluposti made in china i nikad problema, nakon godinu dana je isto to pocelo dolaziti made in croatia sa upola vecom cijenom i pocele reklamacije pa je promijenio proizvodjaca

DvdAerox:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2012, 11:21:22 ---rekao mi jedan vodoinstalater da je dok pise made in china super, da je kupovao neke pipe i gluposti made in china i nikad problema, nakon godinu dana je isto to pocelo dolaziti made in croatia sa upola vecom cijenom i pocele reklamacije pa je promijenio proizvodjaca

--- Kraj citata ---

hahaha :-D

Ima i tu istine, medutim mene vise muci to sta ce tamo ti vlasnici moc odrediti da se stedi na kvaliteti materjala i slicno... da se u kini da isto nac kvalitetnih stvari - stoji. Ali kad se mene pita oni nisu nis prekvalitetno izgradili od vremena kineskog zida :-D.

Drnda:
samo cu reci da recimo intel i amd, uzmu doslovno vrecu raznih cipova u sjediste, testiraju neke, i odluce nekoga proizvoditi pod svojim imenom i cijena odjednom skoci u nebesa....
kvalitetni u oni ako im se plati, jer materijali za malu cijenu su i malo previse losi....

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2012, 11:21:22 ---rekao mi jedan vodoinstalater da je dok pise made in china super, da je kupovao neke pipe i gluposti made in china i nikad problema, nakon godinu dana je isto to pocelo dolaziti made in croatia sa upola vecom cijenom i pocele reklamacije pa je promijenio proizvodjaca

--- Kraj citata ---

da nie moj caca??  :toothy12: pipe su mu extra kvalitete,a skuteri to cemo vidit kad neko iz opuzena kupi  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju