Općenito > Generalno o skuterima

Kineski Piaggio

<< < (5/18) > >>

pajo:
kolko sam primijetio svi ovi jeftini skuteri tipa zip,typhoon,fly itd imaju večinom kineske gume kao što sam ja imao na svom kinezu dok ovi ostali runner,sr,nrg imaju brendirane...
Mislim da gilera više niti ne posto da je sve aprilia uzela???
Jedino dobro što su na nove runnere 50 napokon stavili uljne vilice kao kod vxr-a

ivanm:
od 50-ki se jedino vodenjaci rade u europi a svi zračnjaci su kina..

fleky911:
chinaggio :D

Domba:
A kao da je bitno gdje pise made. Bitno je da kontrola kvalitete na razini i da se pazi što je škart a što nije...

Konkretno radio sam na takvom poslu gdje sam mogao vidjeti kako se neke stvari rade. Recimo majce, ali bez etike, dakle sirovina, poluproizvod, ali sasivene majce, samo fali etikata, dolaze brodom iz Kine za Njemacku, u Njemačkoj samo našiju etiketu na kojoj piše Made in Germany ili Made in EU i to tako tako odlaze na trziste.

Sve se danas radi u Kini, jefitnije placati cijelu tvornicu kinze nego jednog radnika u EU. A da ne pricamo da svi rade i prodaju skutere da oni zarade, a ne da se mi vozimo na skuteru.

DvdAerox:
Prije bi kupio neki stari mc2 nego ove nove...nije to vise isto, a cijene su nista bolje...tim vise da pitas jednog od tih managera zasto su preselili proizvodnju u zemlji gdje je sve puno jeftinije i gdje se mogu koristit materjali sumnjive proizvodnje a cijene ostale iste, on ce rec da su to morali da im cijene ostaju konkurentne (klasicna pohlepa)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju