Općenito > Generalno o skuterima
Kineski Piaggio
Drnda:
da, tvoj caca mi je to reka kad je radio stan u brata...
imas par typhoona i stalkera 2012 godista u opuzenu :icon_thumright:
ivanm:
--- Citat: Domba - 07 Rujan, 2012, 10:00:28 ---Sve se danas radi u Kini, jefitnije placati cijelu tvornicu kinze nego jednog radnika u EU.
--- Kraj citata ---
pa velim i onda se čude kak eurozona tone u sve dublju recesiju.. :omfg:
Domba:
http://www.bug.hr/vijesti/prisilni-rad-studente-foxconnu/118200.aspx
jel netko citao ovo. Oni rade za cca 0.85 dolara po satu, ili 5.10l po satu. za 1500kn rade oni rade ko 56% vis nego mi mjesecno...
Cak kada se i nasi uvijeti usporeduju. Tamo sa 1 minimalcem platis 2 radinika koji ce napraviti jednako poslao kao kod nas 3. Dakle 3 u 1 :).
Eto zasto je sve made in china, ili ono sto nije uskoro ce biti :)
ivanm:
i to je eurozonu i ameriku dovelo do duboke krize jer su se tvornice masovno zatvorile..
Agil:
--- Citat: ivanm - 07 Rujan, 2012, 14:25:23 ---i to je eurozonu i ameriku dovelo do duboke krize jer su se tvornice masovno zatvorile..
--- Kraj citata ---
u osnovi svega leži manjak sexa, sve se manje sexamo i sve se manje rađa novih europljana i amerikanaca koji bi bili sretni živjeti u 4 kvadrata i primati dnevnicu od 12 Kuna....mislim da je to uzrok duboke krize... :icon_tongue:
što bi naši s gasterbajterskim sustavom vrijednosti i ostali na nižem stupnju razvoja rekli da se Golf ( aka runner ) i passat ( aka Bev ) počnu proizvodit u Kini...
U što bi se pretvorila ona mantra "švabo je švabo" popularnija od "issseidivicemarijo"...
bilo iko više virova u našu slav nu povijest i naše saveznike u ratu...
oče to prebacivanje proizvodnje u kinu teško psihološki past na rvacki narod, štonobisereklo: na mozak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju