cuj logicki je da taj skut, koji ti je poceo kocit na nizbrdici je, zaribao. i tamo di su slike od klipa i cilindara tu si trebao uzet drugi klip s novim karikama i on bi vozil a za ovaj drugi samo polagano odvojis karike od klipa, ocistis one linije u klipu od smeca ili ako ti se malo aluminija rastopilo unutra to slozis i vozis se dalje s istim klipom karikama i cilindrom, to bi kod mene vozilo za 200 kn. i da obavezno se postedi muka iskljuci mjesalicu i radi 2-2,5 % mjesavine pa uvijek znas da se podmazuje
Ti si nesto pomijesao, ili nisi dobro citao. Naime, slike su od Libertya, kojemu se desilo to da je ispao zeger od bolcne klipa i napravio generalno sranje u cilindru, a i na klipu. Motor ne bi isao da sam uzeo samo klip, jer je cilindar jako ispisan na 3 mjesta, ima zub dubok 1 mm. Mozda bi i isao, samo je pitanje kako.
A na drugom klip je toliko zaoran da je to strasno, a rastopilo se dosta klipa po cilindru.
Naravno da cu na oba iskopcati mjesalice i mjesavinu raditi rucno, ne zelim da mi to rikne nakon 500 ili 1000 km a toliko sam para ulozio unutra