cuj logicki je da taj skut, koji ti je poceo kocit na nizbrdici je, zaribao. i tamo di su slike od klipa i cilindara tu si trebao uzet drugi klip s novim karikama i on bi vozil a za ovaj drugi samo polagano odvojis karike od klipa, ocistis one linije u klipu od smeca ili ako ti se malo aluminija rastopilo unutra to slozis i vozis se dalje s istim klipom karikama i cilindrom, to bi kod mene vozilo za 200 kn. i da obavezno se postedi muka iskljuci mjesalicu i radi 2-2,5 % mjesavine pa uvijek znas da se podmazuje ![{$default_wink_smiley} ;)](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/wink.gif)
Ti si nesto pomijesao, ili nisi dobro citao. Naime, slike su od Libertya, kojemu se desilo to da je ispao zeger od bolcne klipa i napravio generalno sranje u cilindru, a i na klipu. Motor ne bi isao da sam uzeo samo klip, jer je cilindar jako ispisan na 3 mjesta, ima zub dubok 1 mm. Mozda bi i isao, samo je pitanje kako.
A na drugom klip je toliko zaoran da je to strasno, a rastopilo se dosta klipa po cilindru.
Naravno da cu na oba iskopcati mjesalice i mjesavinu raditi rucno, ne zelim da mi to rikne nakon 500 ili 1000 km a toliko sam para ulozio unutra