Imaš Airdroid, besplatna aplikacija za slat sve živo preko wifija na laptop i obrnuto 
Koristio sam, i to dugo, al je veci smor od wifi file transfer, ima puno vise koraka da bi se file poslao, ovako u 3 klika sve je prebaceno

provjeri za koji si racun trazio izvod,s obzirom da spominjes da si dizao pare na bankomatu mozda si dobio izvod za tekuci ili ziro a ne za devizni racun
Danas sam bio u banci i digao tacni izvod, nasao sam paypal code i izgleda da su me verifikovali i primili u porodicu

.
Sta ima ovo znaci: "PayPal balance: $1.95 USD"? To mi pise kad otvorim profil tamo?
sta nije kies i za takve stvari na samsungu (pitam posto enel ima samsung, ili je imao)
ps ko ce otvoriti android temu, ako treba bit ce i sticky, pa da se trpaju tako neke korisne stvari, enel?

Kies je davno odbacen, veliko Samsung smece. Za sad jos na Samsung Note-u, al jedva cekam uzeti LG Nexus 4

Nemojte samo da ja otvaram, al ko god otvori, visit cu tamo, mozemo razmjenjivati aplikacije, informacije, saznanja, biti one happy family

Wifi file explorer pro koristim za to. Nije besplatna, al je nisam ni platio, a radi odlicno 
Meni je wifi file transfer pro jako dugo radio, al zadnjih sedmica mi izbacuje da ne moze verifikovati licensu, cak ni lucky patcher mi nije pomogao