Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!a da kupis preko njuskala?
ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!
Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:53:06Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!a da kupis preko njuskala? na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...
Citat: stunt_master - 31 Kolovoz, 2012, 13:30:01Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:53:06Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!a da kupis preko njuskala? na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...gledao sam 3gs... kod nas na njuskalu i svi se vrte oko 1000-1200 kn, a to mi je previše jer je ipak to stariji model i još nisu otključani, a prek ebay-a se vrte oko 100 dolara i još su otključani...igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Znaci za ono kaj pise free shiping platim samo kolko taj artikl kosta i dode mi doma bez da moram postarinu platit?i kak ide carina za to? jel se gleda cijena ili velicina/tezina paketa?
Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 15:51:27Citat: stunt_master - 31 Kolovoz, 2012, 13:30:01Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:53:06Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!a da kupis preko njuskala? na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...gledao sam 3gs... kod nas na njuskalu i svi se vrte oko 1000-1200 kn, a to mi je previše jer je ipak to stariji model i još nisu otključani, a prek ebay-a se vrte oko 100 dolara i još su otključani...igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!100 dolara je malo više od 600kn. Dodaj još toliko zbog zajebancije na carini i u minusu si. Svi su ti dobro rekli, kupi preko njuškala.
Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.@interceptorPogledaj ovaj link iznad svojeg posta.
Citat: marko_AeRoX - 31 Kolovoz, 2012, 17:39:52Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.@interceptorPogledaj ovaj link iznad svojeg posta.ok, znači iphone sa ebay-a koji košta 600 kn, na kraju bi me izašao kao i da uzmem ovdje preko njuskala po 1000 kn ??
Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.
Citat: marko_AeRoX - 31 Kolovoz, 2012, 17:39:52Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.treba shvatiti sta procitas Poštanske pošiljke (pismovne i paketne pošiljke) za koje sukladno stavku 4. članku 50. Carinskom zakonu, ne postoji obveza podnošenja carinarnici, su:koja je u poštanskom prometu oslobođena od plaćanja carine. Sukladno članku 187. stavak 1. točka 3) i članka 12. točka 4. Zakona o PDV-u od plaćanja carine i PDV-a oslobođene su pošiljke koje fizička osoba iz inozemstva besplatno šalje fizičkoj osobi u Republici Hrvatskoj pod uvjetom da pošiljke nisu komercijalne naravi, te da ne prelaze ukupnu vrijednost od 300,00 kuna
ja sam se regao na ebay i sta sad moram u banku po neki kod??