Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (6/354) > >>

igor.sb:
to je internet trgovina, nikad se ne placa dodatna poštarina pri preuzimanju

svaki put jedna te ista pitanja

potrazi malo po ebay temama, puni su ih forumi

stunt_master:

--- Citat: Nyzvo - 31 Kolovoz, 2012, 16:33:35 ---Znaci za ono kaj pise free shiping platim samo kolko taj artikl kosta i dode mi doma bez da moram postarinu platit?

i kak ide carina za to? jel se gleda cijena ili velicina/tezina paketa?

--- Kraj citata ---
http://www.carina.hr/Putnici/Postupak.aspx

interceptor:

--- Citat: marko_AeRoX - 31 Kolovoz, 2012, 15:53:28 ---
--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 15:51:27 ---
--- Citat: stunt_master - 31 Kolovoz, 2012, 13:30:01 ---
--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:53:06 ---
--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03 ---ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!

--- Kraj citata ---

a da kupis preko njuskala?

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...

--- Kraj citata ---
gledao sam 3gs... kod nas na njuskalu i svi se vrte oko 1000-1200 kn, a to mi je previše jer je ipak to stariji model i još nisu otključani, a prek ebay-a se vrte oko 100 dolara i još su otključani...igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!

--- Kraj citata ---

100 dolara je malo više od 600kn. Dodaj još toliko zbog zajebancije na carini i u minusu si. Svi su ti dobro rekli, kupi preko njuškala.

--- Kraj citata ---
sta zajebavanje na carini ?! zar nije ono da na robu do 1000 kn nema carine ?! npr. ako je cijena robe 600 kn, koliko bi još morao nadodati para ?!

Dugi13:
to je ako furas robu preko granice fizicki! :icon_thumright:

marko_AeRoX:
Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.

@interceptor

Pogledaj ovaj link iznad svojeg posta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju