Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (5/354) > >>

stunt_master:

--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:53:06 ---
--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03 ---ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!

--- Kraj citata ---

a da kupis preko njuskala?

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...

interceptor:

--- Citat: stunt_master - 31 Kolovoz, 2012, 13:30:01 ---
--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 12:42:03 ---ja sam sebi gledao iphone uzeti preko ebay, ali nemam račun, može li to netko umjesto mene naručiti ?!

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

na njuskalu nadjes novog ili extra ocuvanog sa garancijom za siću,a tam dok poplacas carinu ,porez ,docekas ga izade te isto ...

--- Kraj citata ---
gledao sam 3gs... kod nas na njuskalu i svi se vrte oko 1000-1200 kn, a to mi je previše jer je ipak to stariji model i još nisu otključani, a prek ebay-a se vrte oko 100 dolara i još su otključani...igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!

marko_AeRoX:

--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 15:51:27 ---
--- Citat: stunt_master - 31 Kolovoz, 2012, 13:30:01 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
gledao sam 3gs... kod nas na njuskalu i svi se vrte oko 1000-1200 kn, a to mi je previše jer je ipak to stariji model i još nisu otključani, a prek ebay-a se vrte oko 100 dolara i još su otključani...igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!

--- Kraj citata ---

100 dolara je malo više od 600kn. Dodaj još toliko zbog zajebancije na carini i u minusu si. Svi su ti dobro rekli, kupi preko njuškala.

igor.sb:

--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 15:51:27 ---igore je li ti naručuješ prek ebay-a ?!

--- Kraj citata ---

a sta mislis, bas me zanima?  :dontknow: :dontknow:

Nyzvo:
Znaci za ono kaj pise free shiping platim samo kolko taj artikl kosta i dode mi doma bez da moram postarinu platit?

i kak ide carina za to? jel se gleda cijena ili velicina/tezina paketa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju