Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
interceptor:
--- Citat: marko_AeRoX - 31 Kolovoz, 2012, 17:39:52 ---Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.
@interceptor
Pogledaj ovaj link iznad svojeg posta.
--- Kraj citata ---
ok, znači iphone sa ebay-a koji košta 600 kn, na kraju bi me izašao kao i da uzmem ovdje preko njuskala po 1000 kn ??
Dugi13:
--- Citat: interceptor - 31 Kolovoz, 2012, 17:54:56 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 31 Kolovoz, 2012, 17:39:52 ---Jel se meni čini ili vrijedi da paketi čiju poštarinu plaća pošiljatelj mogu do 300kn? A ostali do 160. Tako sam pročitao sad na onom linku.
@interceptor
Pogledaj ovaj link iznad svojeg posta.
--- Kraj citata ---
ok, znači iphone sa ebay-a koji košta 600 kn, na kraju bi me izašao kao i da uzmem ovdje preko njuskala po 1000 kn ??
--- Kraj citata ---
ako ne i skuplje :icon_thumright:
igor.sb:
--- Kraj citata ---
treba shvatiti sta procitas
Poštanske pošiljke (pismovne i paketne pošiljke) za koje sukladno stavku 4. članku 50.
Carinskom zakonu, ne postoji obveza podnošenja carinarnici, su:
koja je u poštanskom prometu oslobođena od plaćanja carine. Sukladno članku 187. stavak 1. točka 3) i članka 12. točka 4. Zakona o PDV-u od plaćanja carine i PDV-a oslobođene su pošiljke koje fizička osoba iz inozemstva besplatno šalje fizičkoj osobi u Republici Hrvatskoj pod uvjetom da pošiljke nisu komercijalne naravi, te da ne prelaze ukupnu vrijednost od 300,00 kuna
marko_AeRoX:
--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 18:01:35 ---
--- Kraj citata ---
treba shvatiti sta procitas
Poštanske pošiljke (pismovne i paketne pošiljke) za koje sukladno stavku 4. članku 50.
Carinskom zakonu, ne postoji obveza podnošenja carinarnici, su:
koja je u poštanskom prometu oslobođena od plaćanja carine. Sukladno članku 187. stavak 1. točka 3) i članka 12. točka 4. Zakona o PDV-u od plaćanja carine i PDV-a oslobođene su pošiljke koje fizička osoba iz inozemstva besplatno šalje fizičkoj osobi u Republici Hrvatskoj pod uvjetom da pošiljke nisu komercijalne naravi, te da ne prelaze ukupnu vrijednost od 300,00 kuna
--- Kraj citata ---
Hopla... To mi promaklo. Tnx Igor :icon_thumright:
KEEWAY:
ja sam se regao na ebay i sta sad moram u banku po neki kod??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju