Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

(1/354) > >>

marko_AeRoX:
Evo nek bude jedna zajednička tema za Ebay, pošto ih ima milijun. Tu možete pitat sve što vas zanima i zatražit nekog da vam naruči nešto.

Jel netko nedavno naručivao? Ja sam naručio u nedjelju zaštitnu masku za mobitel, došlo je sad... 5 dana je trebalo da dođe iz Kine. To mora biti neki rekord.

zvonkec_92:
ja mjesečno nikad nemam ispod 800kn ebaya :(.. a rekord mi je 3 dana iz amerike kad sam kit 170cc naručio za rokiya pa mi je panj poslo prekratku bolcnu klipa.. poslo sam poruku, za 2 dana je poslao, i od dana kad je poslo za 3 dana mi je to več bilo doma.. a reko sam mu nek mi to hitno šalje kao motor mi treba za svaki dan a nemogu ga složit.. :D makar sam ja odma isti dan to nabavio kod nas al neka i on je poslo još pa nek stoji.. :)

marko_AeRoX:

--- Citat: zvonkec_92 - 31 Kolovoz, 2012, 12:15:43 ---ja mjesečno nikad nemam ispod 800kn ebaya :(.. a rekord mi je 3 dana iz amerike kad sam kit 170cc naručio za rokiya pa mi je panj poslo prekratku bolcnu klipa.. poslo sam poruku, za 2 dana je poslao, i od dana kad je poslo za 3 dana mi je to več bilo doma.. a reko sam mu nek mi to hitno šalje kao motor mi treba za svaki dan a nemogu ga složit.. :D makar sam ja odma isti dan to nabavio kod nas al neka i on je poslo još pa nek stoji.. :)

--- Kraj citata ---

Meni lik poslao iz Kine multimetar koji sam kupio, a nije radio. Nakon toga je poslao još jedan, ali ni taj nije radio. Treći put mi je vratio novac  :toothy3:

zvonkec_92:
e to je onda pošten lik.. inače imaš lopova kad kažeš da nekaj ne radi on ti veli da se sjebalo u transportu il da si ti sj#bo i nemreš mu niš.. tak sam ja imo jednog.. i nije htio vratit pare.. fala bogu cifra je bila par dolara.. pa sam mu stavio negativan fedbek. kaj bum se natezo s njim i onak mi je odgovaro na poruke svakih 5 dana.. nek se je*e.. i takvi lopovi su večinom oni ispod 97.5% fedbeka..

Dugi13:
otvoris dispute pa nek se raspravlja sa ebayom mene su tak zavlacili za navlake za mob i svaki put kad sam imao takav problem rijeseno je u moju korist

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju