Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Welcome:
Prolistaj topic od početka, sve ti je već objašnjeno. Uglavnom, većina otvori account na Ebayu, pa na PayPalu (trebaš imati kreditnu karticu, npr. Visa Electron), onda ujediniš ta dva računa (PayPal je ionako servis Ebaya). Kasnije sve ide jednostavno. Što se tiče HR carine, 160 kn je točno, samo što na carini često propuste i skuplje stvari ako procijene da su za osobnu upotrebu (da nisu za daljnju prodaju/šverc).
bartulovic7:
zavisi kaki im je dan kolega... mog frenda su sa narudbom od 350 kn pustili :)
balicdim:
lako su zapaljivi na pakete koji imaju tracking #
danas dobio poziv da im priložim račun za "ekran" tj. za staklo ekrana koje košta faqing 25kn
oni nekad nisu normalni, pa treba ljudima ulazit u susret a da ih se qara, na njuškalu to čudo košta oko 80-90kn zašto bi kupovao izvana po skupljoj tarifi?????
Poggiali:
vjerujem daj e vec bilo, ali ne mogu nac info, hocu otvorit paypal i sad mi frendica prica da mi treba neka potvrda / kod nakon potvrdjivanja kartice, da za to moram ic na banku :S , makar ona je u zabi, ja imam PBZ visu electron, ali kartica je od ziro racuna... drugo nis nemam u banci, da li mogu nekako drugacije doci do tog broja ? (znaci ne broj kartice, nego taj broj transakcije ili cega vec )
tnx!
igor.sb:
pogi google :icon_thumright:
ne moras ali bolje je verificirat karticu na paypalu jer ne budes ogranicen za kupovinu, skinu ti 1,95$, vrate u roku 24h, i korz tjedan dana po ispisu uplate/isplate dobijes 4znamenkasti kod, ako imas internet bankarstvo ne moras u banku, il ako dobivas kuci mjesecni izvjestaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju