Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (41/354) > >>

igor.sb:

--- Citat: balicdim - 26 Studeni, 2012, 19:28:04 ---sv. nikola, božić, nova godina, pojača mjera na kineskim lukama (avio i morske) i carinama, tako mi kažu kad ih pitam šta se događa sa paketima
dosta njih također imaju potvrdu iz pošte da je poslano pa ih i to znam tražit i dobijem pozitivan odgovor u 90% slučajeva

--- Kraj citata ---

lazu, nedavno je bio 18. kongres njihove partije, biraju druga preCjednika
pojacane kontrole, izvoza baterija i tko zna kakvih jos sranja

vracali su se paketi, pa ponovo slani, nista uopbicajeno nisam promjetio, kao i uvijek, nesto dođe u nekom normalnom roku, a nesto ne, al tako mi je cijele godine, nema pravila

te blagdane koje oni spominju su samo price za malu djecu da imas nekog razumijevanja i strpljenja

balicdim:

--- Citat: igor.sb - 26 Studeni, 2012, 19:38:11 ---
--- Citat: balicdim - 26 Studeni, 2012, 19:28:04 ---sv. nikola, božić, nova godina, pojača mjera na kineskim lukama (avio i morske) i carinama, tako mi kažu kad ih pitam šta se događa sa paketima
dosta njih također imaju potvrdu iz pošte da je poslano pa ih i to znam tražit i dobijem pozitivan odgovor u 90% slučajeva

--- Kraj citata ---

lazu, nedavno je bio 18. kongres njihove partije, biraju druga preCjednika
pojacane kontrole, izvoza baterija i tko zna kakvih jos sranja

vracali su se paketi, pa ponovo slani, nista uopbicajeno nisam promjetio, kao i uvijek, nesto dođe u nekom normalnom roku, a nesto ne, al tako mi je cijele godine, nema pravila

te blagdane koje oni spominju su samo price za malu djecu da imas nekog razumijevanja i strpljenja

--- Kraj citata ---

znam i ja da je to bacanje kajmaka u oči, al svako ima neke svoje granice, do sada u 3 godine kako kupujem preko ebay-a bio sam prevaren svega jednom za cifru od 0,99$ što mi i ne znači puno, dao selleru negativan feedback i od onda mi je svaki dan slao poruke zašto i zbog čega dok mu nije dosadilo

no kako god ako ne stigne u roku od 44 dana ide na resolution centar paypal-u jer rok je 45 dana za reklamaciju

igor.sb:
ja sam odredio svoj rok mj dana, uvijek to rijesimo bez paypala

Luka.kž:
Jel mi može netko pojasnit kako se naručuje s Ebaya?Nikad nisam to radio, a uskoro mislim naručivat nešto.Koji su još troškovi i izdavanja osim poštarine?
Hvala

svbeljan:

--- Citat: Luka.kž - 26 Studeni, 2012, 20:13:42 ---Jel mi može netko pojasnit kako se naručuje s Ebaya?Nikad nisam to radio, a uskoro mislim naručivat nešto.Koji su još troškovi i izdavanja osim poštarine?
Hvala

--- Kraj citata ---
nema dodatnih izdataka
cijena proizvoda i poštarina pišu prilikom kupnje. plaćaš odmah preko paypala ili kako već...
i carini se sve preko 160kn vrijednosti proizvoda
ako cijena proizvoda prelazi 160kn, onda se carini cjelokupna vrijednost proizvoda+poštarine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju