Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Poggiali:
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 15:12:51 ---pogi google :icon_thumright:
ne moras ali bolje je verificirat karticu na paypalu jer ne budes ogranicen za kupovinu, skinu ti 1,95$, vrate u roku 24h, i korz tjedan dana po ispisu uplate/isplate dobijes 4znamenkasti kod, ako imas internet bankarstvo ne moras u banku, il ako dobivas kuci mjesecni izvjestaj
--- Kraj citata ---
ma nemam nikakav izvestaj, bas sam zato otvorio ziro u PBZ jer me nista ne kosta, a ako ocu internet bankarstvo to mi je 8 kn mjesecno, tako da nista od toga... znaci morao bi u Zabok da provjerim taj kod :( ko ce sad po ovom vremenu :S
dakle ne mogu kupovat sa ebaya dok ne resim taj kod ?
igor.sb:
--- Citat: Poggiali - 08 Prosinac, 2012, 15:14:42 ---dakle ne mogu kupovat sa ebaya dok ne resim taj kod ?
--- Kraj citata ---
citaj sta ti pisem
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 15:12:51 ---ne moras ali bolje je verificirat karticu na paypalu jer ne budes ogranicen za kupovinu
--- Kraj citata ---
kupovat mozes, ali je limit 100dolara
ako i danas verificiras, nemoj u pon trcat do zaboku, nego odi tek u petak npr
Poggiali:
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 15:27:33 ---
--- Citat: Poggiali - 08 Prosinac, 2012, 15:14:42 ---dakle ne mogu kupovat sa ebaya dok ne resim taj kod ?
--- Kraj citata ---
citaj sta ti pisem
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 15:12:51 ---ne moras ali bolje je verificirat karticu na paypalu jer ne budes ogranicen za kupovinu
--- Kraj citata ---
kupovat mozes, ali je limit 100dolara
ako i danas verificiras, nemoj u pon trcat do zaboku, nego odi tek u petak npr
--- Kraj citata ---
a sta ja znam sta mu dodje to verificiranje... jel to mogu naknadno da odradim ? I onako mislim potrositi par dolara... ako se sad registriram na paypal, jel odma mogu da kupujem ili cekam nesto ?
igor.sb:
pa mozes odma kupovati ali ces biti ogranicen na 100$ !!!!!
Poggiali:
ma dobro, to nije problem :P nego me zanimalo jel mogu ja verifikovat to nakon mesec dana recimo ili moram novi racun pravit :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju