Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
ivano_007:
--- Citat: KEEWAY - 26 Studeni, 2012, 18:38:38 ---
--- Citat: anabellas - 24 Studeni, 2012, 12:27:26 ---ja sam narucio alarm za skuter za 50 kn :) cekam ga vec 2 i pol tjedna, trebao bi uskoro doc
--- Kraj citata ---
cekam jebeni alarm od 1.10. pitao, kinez kaze poslao vec dva komada al nema i nema :dontknow:
--- Kraj citata ---
Traži pare odma nazad..Đavla je on poslao dva puta..
balicdim:
--- Citat: KEEWAY - 26 Studeni, 2012, 18:38:38 ---
--- Citat: anabellas - 24 Studeni, 2012, 12:27:26 ---ja sam narucio alarm za skuter za 50 kn :) cekam ga vec 2 i pol tjedna, trebao bi uskoro doc
--- Kraj citata ---
cekam jebeni alarm od 1.10. pitao, kinez kaze poslao vec dva komada al nema i nema :dontknow:
--- Kraj citata ---
zato ne tražiš pare nazad ili si daš koju kunu više i tražiš da ti pošalje sa Tracking #, osobno neke stvari koje mi nešto znače prije kupnje upitam dal postoji mogućnost da mi pošalje sa Tracking # i ako treba nadoplatim ako nije previše, uglavnom dodatno traže od 2-6$ što i nije puno ukoliko ti je "važna pošiljka"
--- Citat: ivano_007 - 26 Studeni, 2012, 18:42:59 ---Traži pare odma nazad..Đavla je on poslao dva puta..
--- Kraj citata ---
šalju oni - par puta sam tražio da pošalju i nije stizalo - tražio pare nakon nekog vremena dobio pare - mjesec dva kasnije kad sam i zaboravio da sam kupio to što sam kupio stigne mi duplo i još i pare ostale u džepu
ali, trenutna situacija u kini je visikorizična zbog nadolazećih praznika, ja sa trackingom imam problema, imam kod, ima informacija ali stoji na aerodromu
zedooo:
kad je praznik?
balicdim:
sv. nikola, božić, nova godina, pojača mjera na kineskim lukama (avio i morske) i carinama, tako mi kažu kad ih pitam šta se događa sa paketima
dosta njih također imaju potvrdu iz pošte da je poslano pa ih i to znam tražit i dobijem pozitivan odgovor u 90% slučajeva
zedooo:
a niš nadam se da će mi brzo doć lampa koju sam maloprije naručil :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju