Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
albin1:
Aha, kužim, ovo iz Zagreba jer ne želim dodatne troškove pošte, nego se sletim biciklom do onog ko mi je naručio i dam uzmem od njega. Što se tiče plaćanja kartice nemam stoga mogu dati samo keš, a ovo što treba dat za ćevape ovo ono, nema nikakvih problema :icon_biggrin: . Što se tiče stvari koje bi naručio, nije BIDDING nego je BUY IT NOW :headbang: , a shipping je free. I da, platim onom ko želi naručit na ruke novac te dotični taj dan ili eventualno koji dan poslije naruči ako nije imao vremena... :icon_thumright: :icon_thumright:
Infernus:
moze ti bilo tko narucit, samo napise tvoje podatke umjesto svojih. Paket uopce ne mora dolazit doma tom koji ti je narucio neg direkt tebi.
balicdim:
kao što ti bilo kome uplatiš tj on ti da broj kartice, tako tebi bilo tko naruči na tvoju adresu i to je to, nema nikakve poštarine
anabellas:
ja sam narucio alarm za skuter za 50 kn :) cekam ga vec 2 i pol tjedna, trebao bi uskoro doc
KEEWAY:
--- Citat: anabellas - 24 Studeni, 2012, 12:27:26 ---ja sam narucio alarm za skuter za 50 kn :) cekam ga vec 2 i pol tjedna, trebao bi uskoro doc
--- Kraj citata ---
cekam jebeni alarm od 1.10. pitao, kinez kaze poslao vec dva komada al nema i nema :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju