Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
maki 225:
--- Citat: Grale - 15 Studeni, 2012, 18:21:15 ---Ne čudi me ovo za bidanje...
Pa i ja to radim na nekim našim oglasnicima, doduše imam par frendova s kojima sam u kompi pa si međusobno bidamo :confused5:
Nego, zanima me jedna stvar, govoreći o bidanju par sati prije završetka...
Recimo ponudiš nekaj zadnju sekundu, a drugi je stavil max. cijenu, jel se onda produžuje aukcija?
Recimo po dvije minute ili kolko već?
Pa onda traje dok jedan ne odustane...
Ako me razumete šta hoću da kažem :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ma ne,na ebayu dobiva onaj tko je najvise ponudio,bez obzira tko je zadnji bidao.
KEEWAY:
koji kur*c je sad ovo
albin1:
Pozdrav,
jel ima ko iz Zagreba ko naručuje s ebaya? Ja nisam punoljetan pa nemam karticu i to. Dam za kavu ili pivo ili kaj ja znam. Aj hitno nekaj trebam :hello: :hello:
albin1:
Kaj stvarno nema niko ko ima ebay ? lol, čudno, ajde , javite se ebayeri trebam nekaj a nema mi ko naručit, dogovorimo se ko ljudi :toothy10: :toothy10:
balicdim:
--- Citat: KEEWAY - 15 Studeni, 2012, 22:19:29 ---koji kur*c je sad ovo
možda ti je kartica istekla, ili si dostigao dnevni limit ako si kupovao sa njom, ak nije ni to onda jebiga neznam .....
--- Citat: albin1 - 19 Studeni, 2012, 23:01:36 ---Pozdrav,
jel ima ko iz Zagreba ko naručuje s ebaya? Ja nisam punoljetan pa nemam karticu i to. Dam za kavu ili pivo ili kaj ja znam. Aj hitno nekaj trebam :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
zašto samo iz zagreba????
prvo moraš napisat šta te zanima, jer dosta ljudi dan danas nezna razliku između "All items" / "Auction only" / "Buy it now" te odabira same dostave, pa kad ima kažeš "Ne to ne košta 1$ već 10 sa poštarinom" gledaju u tebe kao tele u šarena vrata jer ih kao muljaš i oćeš zaradit preko njih...
ima ljudi koji ti daju broj kartice uplatiš sumu koliko košta i za pivo i 2 porcije ćevapa
pored toga dosta stvari koje se zamisli kupit nemaju mogućnost dostave u HR, ili zakonski nisu dopuštene ili ide carinska pristojba na njih ili postoji mogućnost PDV-a zbog cijene i to su dodatni troškovi koje nitko ne želi plaćati
druga stvar, neda se nikom za proviziju od 5-10kn borit za tvoj "item" koji si kupio u slučaju da nije stigao ili je stigao ali neispravan/oštećen/ili čak krivi tj. stiglo je ali ne ono što si naručio
ja se osobno bavim trgovinom preko ebay-a i dosad nikad nije bilo problema, za sve SVOJE narudžbe sam se izborio, a ZA OSTALE ME BOLI QITA (naravno ima određeni krug ljudi za koje se brinem kao za sebe) jer uvijek postoji rizik naveden par redova iznad
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju