Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
mhr-team:
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2012, 03:58:33 ---Ako je tvoja zadnja ponuda onda je tvoj.. Možeš probat nemas šta izgubit.. Al neko ce ti bidat opet sigurno tak da ne nadaju se previše, radije čekaj zadnjih 10min do isteka pa onda rokaj.. Jer neznam to bidanje uvijek netko ponudi, možda prodavači imaju svoje još neke acc-ove pa oni sami sebi lupaju :D
--- Kraj citata ---
vjerujem da je to bez "možda",,, već SIGURNO... nema džabe ni kod stare babe a kamo li kod kineza ;D
zvonkec_92:
isssssss koji šiptari mater im j****, imaju svoj fake profil i kolko god da ja ponudim to se valjda automatski ponudi više od mene i frajeri vjerovatno igraju na tu foru da se natječeš stalno s jednim te istim ko če dat više i kad dosegne određenu cijenu za koju mu se isplati dat mobitel on odustane.... koja g#vn# kineska..xD ono kaj sam bio pikiro došlo je do 80$ a tolko nedam.. sad idem max do 30$ i odustanem .. fkt iz aviona se vidi da su đubrad prevaranstka
maki 225:
--- Citat: zvonkec_92 - 15 Studeni, 2012, 17:34:17 ---isssssss koji šiptari mater im j****, imaju svoj fake profil i kolko god da ja ponudim to se valjda automatski ponudi više od mene i frajeri vjerovatno igraju na tu foru da se natječeš stalno s jednim te istim ko če dat više i kad dosegne određenu cijenu za koju mu se isplati dat mobitel on odustane.... koja g#vn# kineska..xD ono kaj sam bio pikiro došlo je do 80$ a tolko nedam.. sad idem max do 30$ i odustanem .. fkt iz aviona se vidi da su đubrad prevaranstka
--- Kraj citata ---
Ma ti ponudis svoj maximalno iznos,i kad netko ponudi manje od tebe,ti automatski nudis 50centi vise od njega dog kod nedosegne tvoj maximalni iznos koji nudis.
igor.sb:
--- Citat: zvonkec_92 - 15 Studeni, 2012, 17:34:17 ---isssssss koji šiptari mater im j****, imaju svoj fake profil i kolko god da ja ponudim to se valjda automatski ponudi više od mene i frajeri vjerovatno igraju na tu foru da se natječeš stalno s jednim te istim ko če dat više i kad dosegne određenu cijenu za koju mu se isplati dat mobitel on odustane.... koja g#vn# kineska..xD ono kaj sam bio pikiro došlo je do 80$ a tolko nedam.. sad idem max do 30$ i odustanem .. fkt iz aviona se vidi da su đubrad prevaranstka
--- Kraj citata ---
dobar dan :toothy12: :toothy12:
bidanje prekrizi, mozda postoje i programi di sami bidaju, i malo mi je bilo smijesno kad si napisao jos 7 sati, to se tak ne radi, nemas sta bidat prije, to se radi u zadnjih par minuta, jer svi oglasi dostignu ogromnu cijenu, kao sto i vidis
jednom sam za karb bidao i dobio, al pojeo g#vn%, amerikanac se kao preracunao mislio je da ce biti manja postarina , od njegovih 10 dolara, ispalo 25$, svejedno bi imao karb za 250kn, al debil mi vratio novce, prije nego sto sma ista rekao
ubiti laze, nije mu se svidjela cijena koju je karb dostigao pa prica price za malu djecu
Grale:
Ne čudi me ovo za bidanje...
Pa i ja to radim na nekim našim oglasnicima, doduše imam par frendova s kojima sam u kompi pa si međusobno bidamo :confused5:
Nego, zanima me jedna stvar, govoreći o bidanju par sati prije završetka...
Recimo ponudiš nekaj zadnju sekundu, a drugi je stavil max. cijenu, jel se onda produžuje aukcija?
Recimo po dvije minute ili kolko već?
Pa onda traje dok jedan ne odustane...
Ako me razumete šta hoću da kažem :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju