Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (36/354) > >>

andy:
Cekaj da dode šta si naručio pa onda lupaj feedback.. Bolje tako

Mada mislim da možeš ti otvorit case i nakon šta mu daš ocjenu, ali bolje ti otvori paket vidi šta je i kak i ako je u redu daš mu ocjenu i doviđenja.. Ovako ako nevalja tražiš povrat novca UVIJEK i najbolje, jer znaju zeznut i reć da su resendali a nisu, što mi se dogodilo dva puta i od tada samo refund tražim :)

blek_stena:
Da li je netko mozda kupovao na ebayu CDI za minarellija.Ja sam prije mjesec dana narucio ovaj i jos ga cekam,a sav sam nestrpljiv,nikako da dođe

http://www.ebay.com/itm/330769645748?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

Biker(ss):
Iako dolazi zima... cekat ce ljeto :D ja sam sebi jednu narucio

zvonkec_92:
dečki može nabrzaka pomoč.... znači upiknuo sam si jedan mob na ebaju, početna cijena je bila 0.99$ neko je nudio sve do 15.50$ ja bi sad ponudio 20-25$ ( još 15$ je poštarina )  pa me zanima sad jel to 500% onda ja dobim mob za tak jeftine novce jer do kraja licitacije ima još 7 sati i sumnjam da če neko ponudit.. znači ja sad stavim tamo 20$ i ako niko ne ponudi više jel to moje onda za 20$ ili če bit po nekoj drugoj cijeni.. nekak mi to malo sumnjivo da bi neko dao novi mob za tak male pare.. :/

andy:
Ako je tvoja zadnja ponuda onda je tvoj.. Možeš probat nemas šta izgubit..  Al neko ce ti bidat opet sigurno tak da ne nadaju se previše, radije čekaj zadnjih 10min do isteka pa onda rokaj.. Jer neznam to bidanje uvijek netko ponudi, možda prodavači imaju svoje još neke acc-ove pa oni sami sebi lupaju :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju