Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (343/354) > >>

tdj595:
Meni su jednom naplatili postupak 70kn za jedan sat od 1000kn jer su bili uvjereni da je kopija. Zamalo je bio unisten i nakraju su ih kontaktirali da ipak nije kopija... Znaci carinu nisam platio ali taj postupak procjene 70kn nabijem ih

Pulss:

--- Citat: ivano_007 - 02 Rujan, 2020, 16:09:38 ---Danas mi stigao paket nakon carine i ispostavilo se da ne prelazi 22€, odnosno ne mogu naplatiti PDV. Svejedno, prilikom preuzimanja paketa platim 20kn postupak carinjenja (ležarina, pismo koji su mi poslali...). Da stvar bude gora, paket stiže iz Belgije. Valjda ću se natirat da neki prigovor napišem.

Zaključno, ispostavilo se da su u krivu prilikom procjene, ali svejedno naplate cijeli postupak...

--- Kraj citata ---
Jer to sve ide random. prika tamo klepne nalju carina i boli ga k**ra* cisto da normu ispuni. Pa bilo do 20 ili 200 eura njemu svejedno, bitno da koju kunu izvuku. Ne zna on ni sta je u paketu ni odakle dolazi ni koliko kosta.... o drzavo 

road_runner:
Stiglo danas pisamce s carine.
Naime na aliexpressu sam narucio auspuh za motor za kojeg se ispostavilo da je povreda intelektualnoga vlasništva.

Seller stavlja slike auspuha bez loga, a šalje s logom.
Enivej, u pismu stoji da se moram ocitovati o unistenju, a akrapovic ce biti obavjesten o povredi vlasnistva pa eventualnoj sudskoj tuzbi  :sad1:

Da li je netko imao slucaj s fejk stvarima koje su ovako klasificirane, genisice, dresovi, mozda isto spuh? Koliki su troskovi unistenja, eventualno suda?  :help:

balki:
Bila neka teta sa kopijom torbice na Potrosackom kodu. Platila unisgavanje 900kn i prosla sa nagodbom 2000kn kolko se sjecam. Nije bezazleno pa im sve sto bolje argumentiraj i dokumentiraj (linkovi, racun, screenshoti...). Postavi se kao da si ti prevaren i zrtva..
Usput ja prije par dana uzeo original Akrapa poguljenog od Vespe 250/300 i homologiranog i za Bev350 i Sportcity 250. Prevario nosace za moju masinu i narucio obujmice od titanija po 95kn komad koje su bile poguljene. Kad dodju cu ga otvoritk, zmenjati vunu i prenitati. Na kraju ce me original ispasti ko da sam fejkanog od Kineza narucio :headbang:

road_runner:
Na kraju ispada da mozes uzeti original akrapa s granama i etiketom premium kupca .

Šta je tu je, gutanje govana. Unistenje kosta koliko kosta. A do saslusanja na sudu dolazi ili samo posalju da je kazna od strane akrapa xxxx kn pa se mozes zaliti na to ili se oni ne zajebavaju s tim ako se slozim da se item unisti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju