Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
balki:
Evo ti jedan zivi primjer pa ak imas vremena izgooglaj jos koji. Unistavanje sa izdanom dokumentacijom ces vjerojatno moci odraditi u Spectra Mediji u Strmcu kod Sv.Nedelje. Moras im poslati sve kak sam ti savjetovao da sebe probas spasiti od troska.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/radi-kupnje-laznih-uggsica-placa-kaznu-od-1200-kuna-300238
ivano_007:
Mene jednom zbog nekih Converse patika prije 5-6 godina isto tako ganjali. Pitaju oni s carine "jeste složni da se uništi na teret države?", ja rekao "može". Dobio refund od sellera, sve okej prošlo ;D ali znam da može biti jebade, sve ovisi koji ih odvjetnički ured zastupa u Hrvatskoj, ako su neki nadobudni, mogu te ganjat (kao što vidiš po ovim linkovima).
balki:
Znaci taman je cariniku pasao tvoj broj tabana :icon_scratch:
ivano_007:
--- Citat: balki - 04 Studeni, 2020, 14:10:07 ---Znaci taman je cariniku pasao tvoj broj tabana :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Uozbilji se, vjerujem da kolegi nije svejedno trenutno :icon_biggrin:
Iako meni nikad nije reklo da se radi o povredi intelektualnog vlasništva. Prvo me račun pitaju, pa na osnovu cijene su mi rekli da je povreda. Jednom su mi za Adidas patike javili da mi dostavim račun, ja dostavio da sam platio 200kn ZX750, oni udrili PDV na to i proslijedili.
Zaključno, može ti se nekoliko scenarija dogodit. Najgori je da dobiješ tužbu, najbolja da se besplatno uništi i da seller vrati lovu (ako je već došlo do toga da je povreda vlasništva)
Pulss:
Koja je to hrpetina pi*darija pa to nisu istine. Isti k**ra* je ako ja na auspuh doma koji lici na akrapa zalipin akrapovic, oce me ganjat slovenci i pandurija/carinici radi toga ? Mislin ono sta te boli ona stvar sta ja san uzea online, naplati pdv i pusti me na miru, i da su mudante marije magdalene oce li me onda calvin klein tuzit ?
I sam akrapovic zna da to nece nikad bit kvalitete ko njegov.... pa koja su to sranja nebi isus krist virova.
Mislin ono po pazaru i ducanima po ciloj HR se kupuje falsa roba i nikoga ne boli k**ra* za to, al zato ja patike kad kupin za 200kn jer neman sta nosit a ne daje mi se 600kn za nike onda moran platit 2000kn jer se nekome idiotu koji je pisa taj zakon taj dan cinilo da je to dobra ideja.
A i ta unistavanja su najjaca stvar ikad. Budi siguran da te patike nosi on a taj auspuh ce njegov sin na svoj skuter montirat #jebentisvezivoimrtvo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju