Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (32/354) > >>

enel:
Paypay account napravio... Ebay account napravio... Linkovao paypal sa ebay... Jel mogu sad poceti kupovati ili trebam jos nesto uraditi  :icon_biggrin:?

Ovo trebam uzeti:

http://www.ebay.com/itm/USB-Data-Sync-Charge-Cable-for-Sony-NW-A805-/330657429560?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item4cfcb7f838

Koliko vidim shipping je free, nije aukcija, znaci cijena ovog kabla je 2.70$? Nemam nikakvih dodatnih troskova ili jos nekih placanja?

Uzimam sebi ebay nevinost ovim kablom  :frajer:

enel:
Opet ja... Koliko sam shvatio moje pare sa Debitne kartice nisu na paypalu jer nemam nigdje nikakvu informaciju o stanju racuna na paypalu osim sto pise "PayPal balance:   $1.95 USD" sto predpostavljam je kolicina novca koja ima na paypalu  :icon_scratch:?

E sad, sta je ovo, jel i ovo trebam ispuniti da povezem paypal i Visa debitnu karticu?

bjela04:
Moras povezat kreditnu karticu sa paypal acc, ako vec jesi to napravio morda obavit verifikaciju da dokazes da je kartica stvarno tvoja o tome se vec govorilo, znaci na izvodu od banke ce ti biti cetveroznamenkasti kod pored kojeg ce stajati naplaceni iznos od $1.95 i to je sva mudrost znaci kad placas skida se sa kartice i to je to.

enel:

--- Citat: bjela04 - 31 Listopad, 2012, 13:30:04 ---Moras povezat kreditnu karticu sa paypal acc, ako vec jesi to napravio morda obavit verifikaciju da dokazes da je kartica stvarno tvoja o tome se vec govorilo, znaci na izvodu od banke ce ti biti cetveroznamenkasti kod pored kojeg ce stajati naplaceni iznos od $1.95 i to je sva mudrost znaci kad placas skida se sa kartice i to je to.

--- Kraj citata ---

Uradio sam to kolega, bas danas sam taj code dobio i verifikovao paypal account. Cak su mi evo i vratili tih 1.95$. Al nigdje mi na paypali me pise s koliko novca raspolazem? Jedino pise "PayPal balance:   $1.95 USD"...

I ta slika koju sam postao, jel i taj korak moram uraditi?

bjela04:
raspolazes s onoliko novaca koliko imas na toj kartici :)

taj paypal balance ce ti biti isplacen onda kada oni budu radili obracun a to je svakog prvog u mjesecu... tako bi barem trebalo biti ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju