Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
mhr-team:
kako vi stojite sa paketima ovih dana?
ja naručio digitalni mjerač temperature prije više od mjesec dana i još nije stigao :dontknow:
bjela04:
tjuneru jel te mali kinez za...ebo za sat a :toothy3:
enel:
--- Citat: andy - 30 Listopad, 2012, 20:45:21 ---Imaš Airdroid, besplatna aplikacija za slat sve živo preko wifija na laptop i obrnuto :)
--- Kraj citata ---
Koristio sam, i to dugo, al je veci smor od wifi file transfer, ima puno vise koraka da bi se file poslao, ovako u 3 klika sve je prebaceno :icon_biggrin:
--- Citat: tony_ri - 30 Listopad, 2012, 20:50:47 ---provjeri za koji si racun trazio izvod,s obzirom da spominjes da si dizao pare na bankomatu mozda si dobio izvod za tekuci ili ziro a ne za devizni racun
--- Kraj citata ---
Danas sam bio u banci i digao tacni izvod, nasao sam paypal code i izgleda da su me verifikovali i primili u porodicu :icon_biggrin:.
Sta ima ovo znaci: "PayPal balance: $1.95 USD"? To mi pise kad otvorim profil tamo?
--- Citat: igor.sb - 30 Listopad, 2012, 22:05:35 ---sta nije kies i za takve stvari na samsungu (pitam posto enel ima samsung, ili je imao)
ps ko ce otvoriti android temu, ako treba bit ce i sticky, pa da se trpaju tako neke korisne stvari, enel?
:P
--- Kraj citata ---
Kies je davno odbacen, veliko Samsung smece. Za sad jos na Samsung Note-u, al jedva cekam uzeti LG Nexus 4 :toothy9:
Nemojte samo da ja otvaram, al ko god otvori, visit cu tamo, mozemo razmjenjivati aplikacije, informacije, saznanja, biti one happy family :icon_biggrin:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Listopad, 2012, 22:11:20 ---Wifi file explorer pro koristim za to. Nije besplatna, al je nisam ni platio, a radi odlicno :)
--- Kraj citata ---
Meni je wifi file transfer pro jako dugo radio, al zadnjih sedmica mi izbacuje da ne moze verifikovati licensu, cak ni lucky patcher mi nije pomogao :sad1:
mhr-team:
--- Citat: bjela04 - 31 Listopad, 2012, 11:47:44 ---tjuneru jel te mali kinez za...ebo za sat a :toothy3:
--- Kraj citata ---
mamicu mu kinesku ne bi znao ;D
kontam da bi trebao ovaj tjedan doći... ili sljedeći MAX MAX MAX... stvarno nikad nisam duže čekao...
mhr-team:
btw 26.9 sam naručio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju