Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (31/354) > >>

mhr-team:
kako vi stojite sa paketima ovih dana?
ja naručio digitalni mjerač temperature prije više od mjesec dana i još nije stigao  :dontknow:

bjela04:
tjuneru jel te mali kinez za...ebo za sat a  :toothy3:

enel:

--- Citat: andy - 30 Listopad, 2012, 20:45:21 ---Imaš Airdroid, besplatna aplikacija za slat sve živo preko wifija na laptop i obrnuto :)

--- Kraj citata ---

Koristio sam, i to dugo, al je veci smor od wifi file transfer, ima puno vise koraka da bi se file poslao, ovako u 3 klika sve je prebaceno  :icon_biggrin:

--- Citat: tony_ri - 30 Listopad, 2012, 20:50:47 ---provjeri za koji si racun trazio izvod,s obzirom da spominjes da si dizao pare na bankomatu mozda si dobio izvod za tekuci ili ziro a ne za devizni racun

--- Kraj citata ---

Danas sam bio u banci i digao tacni izvod, nasao sam paypal code i izgleda da su me verifikovali i primili u porodicu  :icon_biggrin:.
Sta ima ovo znaci: "PayPal balance:   $1.95 USD"? To mi pise kad otvorim profil tamo?

--- Citat: igor.sb - 30 Listopad, 2012, 22:05:35 ---sta nije kies i za takve stvari na samsungu (pitam posto enel ima samsung, ili je imao)

ps ko ce otvoriti android temu, ako treba bit ce i sticky, pa da se trpaju tako neke korisne stvari, enel?

:P

--- Kraj citata ---

Kies je davno odbacen, veliko Samsung smece. Za sad jos na Samsung Note-u, al jedva cekam uzeti LG Nexus 4  :toothy9:

Nemojte samo da ja otvaram, al ko god otvori, visit cu tamo, mozemo razmjenjivati aplikacije, informacije, saznanja, biti one happy family  :icon_biggrin:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Listopad, 2012, 22:11:20 ---Wifi file explorer pro koristim za to. Nije besplatna, al je nisam ni platio, a radi odlicno :)

--- Kraj citata ---

Meni je wifi file transfer pro jako dugo radio, al zadnjih sedmica mi izbacuje da ne moze verifikovati licensu, cak ni lucky patcher mi nije pomogao  :sad1:

mhr-team:

--- Citat: bjela04 - 31 Listopad, 2012, 11:47:44 ---tjuneru jel te mali kinez za...ebo za sat a  :toothy3:

--- Kraj citata ---

mamicu mu kinesku ne bi znao  ;D
kontam da bi trebao ovaj tjedan doći... ili sljedeći MAX MAX MAX... stvarno nikad nisam duže čekao...

mhr-team:
btw 26.9 sam naručio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju