Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Drnda:
ja narucivao iz kine zarulje neke, stiglo za nekih 15 ili koji dan vise, a iz amerike disk plocice za can ama jos cekam a isti dan narucio :toothy11:
Ceki21:
ja sam narucil maskicu za ip4 1.8. i dok idem gore u my ebay vise mi je nigdje nema
jedna maskica kaj mi je stigla i ona je nestala
ima ko sličnu situaciju ?
mhr-team:
meni je do sada sve stizalo...
a sad evo čekam više od mjesec dana na taj digitalni sat za temperaturu... :dontknow:
isti taj dan sam naručio i markere za gume, ali oni su jučer stigli, i svih 6 ili 8 je bilo FULL neispravno, znači niti jedan nije radio :laughing7:
Vuki_047:
--- Citat: enel - 31 Listopad, 2012, 13:52:22 ---
--- Citat: bjela04 - 31 Listopad, 2012, 13:30:04 ---Moras povezat kreditnu karticu sa paypal acc, ako vec jesi to napravio morda obavit verifikaciju da dokazes da je kartica stvarno tvoja o tome se vec govorilo, znaci na izvodu od banke ce ti biti cetveroznamenkasti kod pored kojeg ce stajati naplaceni iznos od $1.95 i to je sva mudrost znaci kad placas skida se sa kartice i to je to.
--- Kraj citata ---
Uradio sam to kolega, bas danas sam taj code dobio i verifikovao paypal account. Cak su mi evo i vratili tih 1.95$. Al nigdje mi na paypali me pise s koliko novca raspolazem? Jedino pise "PayPal balance: $1.95 USD"...
I ta slika koju sam postao, jel i taj korak moram uraditi?
--- Kraj citata ---
Na paypalu i nemožeš vidjeti sa koliko novaca ti raspolažeš, tvoji novci su na tvojoj kartici a paypal je samo siguronosni sistem preko kojeg plaćaš i oni za tu uslugu uzimaju neku proviziju
Vuki_047:
--- Citat: Ceki21 - 31 Listopad, 2012, 20:15:51 ---ja sam narucil maskicu za ip4 1.8. i dok idem gore u my ebay vise mi je nigdje nema
jedna maskica kaj mi je stigla i ona je nestala
ima ko sličnu situaciju ?
--- Kraj citata ---
Mislim da je do 60 dana vidljivo nakon tog roka se valjda briše i više nije vidljivo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju