Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (30/354) > >>

tony_ri:

--- Citat: enel - 30 Listopad, 2012, 13:10:13 ---
--- Citat: tony_ri - 28 Listopad, 2012, 19:18:00 ---

ako nemas internet bankarstvo moras ici do banke,taj kod ti je u nazivu transakcije

--- Kraj citata ---

Nemam internet bankarstvo, moram vidjeti u banci kako da napravim to  :sad3:

Sad bio u banci, uzeo izvod sa racuna, na izvodu bile samo moje uplate i 2 isplate sa bankomata sto sam uzeo, nije mi uopste izlistao sto sam sa Google Playa kupio dvije aplikacije i nije mi izlistao paypal transakciju  :sad3:

Izgleda da taj izvod ne pokriva internet trgovanja...

--- Kraj citata ---

provjeri za koji si racun trazio izvod,s obzirom da spominjes da si dizao pare na bankomatu mozda si dobio izvod za tekuci ili ziro a ne za devizni racun

igor.sb:

--- Citat: andy - 30 Listopad, 2012, 20:45:21 ---
--- Citat: enel - 30 Listopad, 2012, 20:14:35 ---
--- Citat: ivanm - 30 Listopad, 2012, 13:18:14 ---Pa sta si kupovo sa google playa?

--- Kraj citata ---

Wifi file transfer - prejebena aplikacija, preko wifi saljem file-ove direktno na mob. Prije toga je nasao na netu kao pirat, al malo malo mi izbacivalo da je pirat, a non stop je koristim pa sam je kupio.

--- Kraj citata ---

Imaš Airdroid, besplatna aplikacija za slat sve živo preko wifija na laptop i obrnuto :)

--- Kraj citata ---
sta nije kies i za takve stvari na samsungu (pitam posto enel ima samsung, ili je imao)

ps ko ce otvoriti android temu, ako treba bit ce i sticky, pa da se trpaju tako neke korisne stvari, enel?

:P

3alfa3:
Wifi file explorer pro koristim za to. Nije besplatna, al je nisam ni platio, a radi odlicno :)

stunt_master:
Osta mi je neki kinez duzan neke pare jer roba niie stigla, i sad je on to meni kaze  prebacio na paypal, ja odem na paypal sve lijepo pise "refeund from taj i taj i toliko dolara" i odma iza toga pise transfer to credit card ista ta svota samo u kunama, i sad mi nije jasno gdje je ispario taj novac, paypal mi je registriran na web karticu na koju mi nije jos nista doslo ?

:dontknow:

Dugi13:
moras pricekat par dana da ti se uplata vidi

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju