Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (29/354) > >>

tony_ri:

--- Citat: enel - 28 Listopad, 2012, 18:01:34 ---Evo malo sam napredovao, napravio sam account na paypalu, sve podatke unio, dosao sam do one tacke kad su mi neki dollar i sitna uzeli sa kartice i sad moram unijeti taj neki XXXX broj.

Posto nemam jos aktivirano da dobijam izvode transakcija od strane banke preko neta, jel ja sad trebam otici do banke da trazim izvod transakcije sa paypalom gdje cu naci taj XXXX code koji moram unijeti radi verifikacije?

--- Kraj citata ---

ako nemas internet bankarstvo moras ici do banke,taj kod ti je u nazivu transakcije

--- Citat: Welcome - 28 Listopad, 2012, 18:43:44 ---To bi trebao biti broj na poledjini kartice, u mojem je slučaju bio troznamenkasti.

--- Kraj citata ---

to je CVC kod,on sluzi za neke druge stvari-tj kao potvrda da fizicki posjedujes karticu

enel:

--- Citat: tony_ri - 28 Listopad, 2012, 19:18:00 ---

ako nemas internet bankarstvo moras ici do banke,taj kod ti je u nazivu transakcije

--- Kraj citata ---

Nemam internet bankarstvo, moram vidjeti u banci kako da napravim to  :sad3:

Sad bio u banci, uzeo izvod sa racuna, na izvodu bile samo moje uplate i 2 isplate sa bankomata sto sam uzeo, nije mi uopste izlistao sto sam sa Google Playa kupio dvije aplikacije i nije mi izlistao paypal transakciju  :sad3:

Izgleda da taj izvod ne pokriva internet trgovanja...

ivanm:
Pa sta si kupovo sa google playa?

enel:

--- Citat: ivanm - 30 Listopad, 2012, 13:18:14 ---Pa sta si kupovo sa google playa?

--- Kraj citata ---

Wifi file transfer - prejebena aplikacija, preko wifi saljem file-ove direktno na mob. Prije toga je nasao na netu kao pirat, al malo malo mi izbacivalo da je pirat, a non stop je koristim pa sam je kupio.

Ski safari - prejebena igrica, nema jos pirata pa sam i nju kupio da vidim radi li mi kartica  :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: enel - 30 Listopad, 2012, 20:14:35 ---
--- Citat: ivanm - 30 Listopad, 2012, 13:18:14 ---Pa sta si kupovo sa google playa?

--- Kraj citata ---

Wifi file transfer - prejebena aplikacija, preko wifi saljem file-ove direktno na mob. Prije toga je nasao na netu kao pirat, al malo malo mi izbacivalo da je pirat, a non stop je koristim pa sam je kupio.

--- Kraj citata ---

Imaš Airdroid, besplatna aplikacija za slat sve živo preko wifija na laptop i obrnuto :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju