Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
igor.sb:
--- Citat: stunt_master - 27 Listopad, 2012, 21:11:42 ---
--- Citat: igor.sb - 27 Listopad, 2012, 21:09:11 ---panika a?
javis se prodavacu i reci mu da otkaze, reci da si slucajno kliknuo, da si novi u ovome i jebi ga greske se desavaju
--- Kraj citata ---
Jesam al dobijem odma mail od ebaya da do ponedjeljka je na odmoru :toothy3:
--- Kraj citata ---
automat, normalna stvar
cekas radni tjedan i onda se javis
svbeljan:
--- Citat: andy - 27 Listopad, 2012, 19:56:04 ---Ja sam uzeo ove i puno su mi bolje nego ovakve male kakve ti stavljaš, meni to ispada iz uha :icon_biggrin:
http://www.ebay.co.uk/itm/260968406318?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
--- Kraj citata ---
imo mi frend takve i nisam baš prezadovoljan zvukom :dontknow: :dontknow:
ove šta se uštekaju u uho su mi ok dok ne počnem žvakat nešto...onda počnu ispadat
--- Citat: igor.sb - 27 Listopad, 2012, 20:04:41 ---
--- Citat: svbeljan - 27 Listopad, 2012, 16:09:45 ---naletio sam na ove
http://www.ebay.com/itm/New-Black-style-in-ear-earphone-cx200-for-mp4-mp5-MID-/190720148196?pt=PDA_Accessories&hash=item2c67ce82e4
sennheiser cx200
sumnjiva mi je cijena, ali probati ću :dontknow:
--- Kraj citata ---
bolje pitaj da li su original, da ne bi dosao neki krs
nije mala razlika kod nas su skoro 5x skuplje
--- Kraj citata ---
poslo sam mu mail da li su original i da li ih dobijem u toj kutiji kao na slici
enel:
Evo malo sam napredovao, napravio sam account na paypalu, sve podatke unio, dosao sam do one tacke kad su mi neki dollar i sitna uzeli sa kartice i sad moram unijeti taj neki XXXX broj.
Posto nemam jos aktivirano da dobijam izvode transakcija od strane banke preko neta, jel ja sad trebam otici do banke da trazim izvod transakcije sa paypalom gdje cu naci taj XXXX code koji moram unijeti radi verifikacije?
osvetnik88:
--- Citat: enel - 28 Listopad, 2012, 18:01:34 ---Evo malo sam napredovao, napravio sam account na paypalu, sve podatke unio, dosao sam do one tacke kad su mi neki dollar i sitna uzeli sa kartice i sad moram unijeti taj neki XXXX broj.
Posto nemam jos aktivirano da dobijam izvode transakcija od strane banke preko neta, jel ja sad trebam otici do banke da trazim izvod transakcije sa paypalom gdje cu naci taj XXXX code koji moram unijeti radi verifikacije?
--- Kraj citata ---
Ako imas internet banking onda ti se taj code vidi na ispisu placanja!
Welcome:
To bi trebao biti broj na poledjini kartice, u mojem je slučaju bio troznamenkasti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju