da sad ne otvaram novu temu
kakva vam se situacija sa paketima koji imaju tracking # (oni bez trackinga stižu normalno), meni zadnjih 10ak paketa poslano nazad prodavaču a da nije izašlo iz kine (uglavnom baterije za iphone i ekrani za iste) a neke stvari su pod upitnikom jer su zadžane na carini ili neznam šta bi to trebalo značit (ženske svilene spavaćice, kojekakve stvarčice za domine, ekrani za mobitele, led ručne lampe i još svašta nešto da ne nabrajam sve)
uglavnom na svakom da sad ne kopiram stanje svakog paketa izgleda ovako ili slično
2015-02-02 12:52 CAN, Croatia-HR, airlines
2015-02-01 11:09 Guangzhou International, Croatia-HR export turnkey fengkai split each other, Opening
2015-02-01 09:30 Guangzhou International, Croatia-HR, general contracting of export letters issued, Departure from outward Office of Exchange
2015-01-31 13:44 Shenzhen international, Croatia-HR, exports total letters sent to each other, and Dispatching
2015-01-30 23:44 Shenzhen international, Croatia-HR export turnkey fengkai split each other, Opening
2015-01-30 02:22 Shenzhen international bulk mail processing center, Croatia-HR, receiving and sending receiving and sending, Collection
da bude najgore od svega, na svakom paketu sam čekao doslovce do zadnjeg 10og dana da se pojavi stanje trackinga što znači da je stanje paketa blizu ako ne i preko 20 dana od uplate
(ne brinu me financije, to se riješi preko paypal-a i/ili dispute-a) ali me zanima dal je još kome takva situacija sa paketima koji imaju tracking