s obzirom da sam do nedavno imao vise od 5 godina slider-a...evo par informacija...
yamaha slider kao skuter je nesto najbolje sto sam vozio, mislim da jedini agilniji skuter od toga je piaggio zip...
minarelli horizontal ti ne pase na ramu bez prepravki...vertical je jednostavna masina...ne znam kako kod tebe, ali u hrvatskoj su rijetki skuteri sa minarelli vertical masinom...to je problem...novi dijelovi su jeftini jer je to AC skuter (tu mislim na termo grupu posebice)...mislim da me DR Evo izasao oko 80€, ne znam kako se sad krecu cijene...
sve oko prijenosa ti pase sa minarelli horizontala...od variomata, remena, kvacila i zvona (107mm)...dijelova ima, kako u njemackoj (dugo nisam bio ovdje pa ne znam dal jos netko radi group buy-eve), tako i u italiji...
vani tih verticala ima daleko vise nego kod nas, ali uz te group buyeve mislim da problem nabavke dijelova nije pretazak
skuter je fora za vozit, stvoren za zajebanciju i stunt...
moje misljenje je da nije neisplativo...ako ljudi mogu one kineze sredjivat, ovdje bar dobiju zabavan skuter...naravno, performanse od AC skutera naspram LC skutera ne treba precijenit...a sobzirom da svi narucuju sa attacka, centera ili sipa i za cesce masine, ne vidim razlog da bi bilo neisplativo