Ostalo > Motocikli
Molim pomoc
Grale:
najispravniji način kočenja i auta i motora je kočenje masinom...
npr.4. iz 3. pa pustis kuplung,pa u 2. pa pustis kuplung i onda u 1.
Kmich83:
Gle, nemoj se previše zabrinjavati, ti ideš u autoŠKOLU, njima je zadatak da te nauče, nije to niš komplicurano, bar ne ove stvrai koje sad tebe muče, to se sve nauči kroz dva sata vožnje, bitno je da iamš volje za naučiti.
Frend je sad nedavno polagal, nije znal baš ništa i već nakon trećeg sata je skužil osnove i sad sa 12 sati vožnje i on i instruktor su uvjerni da bu položil.
Marijana_K:
Bok ljudi,evo danas mi je bia 3.sat,ide me ok...instruktora zovem nabrijanko jer je uvijek nervozan :DD
sve mi je manje vise objasnia samo nisam svatila ovo dvoje dolje navedeno
1.Jel mogu ja u startu dok drzim kvacilo davati gasa a da je pritom kvacilo stisnuto skroz tj ne otpustam ga
2.receno mi je da kad spustam u nizu moram dati gasa da izjednacim okretaje....znaci kad prebacujem iz vise u nizu pustim gas,stisnem kvacilo i
prebacim brzinu.. e sad moje pitanje je kad ja taj gas dodajem,dok jos drzim kvacilo nakon prebacene brzine il kad ga pustim i
kolko uopce treba gasa dodati?malo?puno?
EDIT: jel bas ono od velike vaznosti da ja izjednacim te okretaje kad ubacim u nizu?
X-Thug:
--- Citat: Marijana_K - 23 Kolovoz, 2012, 22:09:43 ---Bok ljudi,evo danas mi je bia 3.sat,ide me ok...instruktora zovem nabrijanko jer je uvijek nervozan :DD
sve mi je manje vise objasnia samo nisam svatila ovo dvoje dolje navedeno
1.Jel mogu ja u startu dok drzim kvacilo davati gasa a da je pritom kvacilo stisnuto skroz tj ne otpustam ga
2.receno mi je da kad spustam u nizu moram dati gasa da izjednacim okretaje....znaci kad prebacujem iz vise u nizu pustim gas,stisnem kvacilo i
prebacim brzinu.. e sad moje pitanje je kad ja taj gas dodajem,dok jos drzim kvacilo nakon prebacene brzine il kad ga pustim i
kolko uopce treba gasa dodati?malo?puno?
EDIT: jel bas ono od velike vaznosti da ja izjednacim te okretaje kad ubacim u nizu?
--- Kraj citata ---
1. ko ti brani
2. to po zvuku dajes gas
e. ovisi za sto ti triba, ako kocis netriba, a ako pretices i fali snage onda triba vise okretaja
Marijana_K:
hvala puno,samo ovo drugo nisam bas razumila...ne bi vas gnjavila da mi je instruktor objasnia smireno hhhh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju