Ostalo > Motocikli
Molim pomoc
Drnda:
ove tehnike pocetniku nisu potrebne, a i to se radi samo na visim okretajima radi dobitka na brzini ubrzanja ili brzini kocenja... na normalnim brzinama, okretajima, to nije potrebno i ne treba muciti pocetnike da to sad uce, jer ce kroz praksu sami na to doci
3alfa3:
--- Citat: IceMan - 25 Kolovoz, 2012, 12:57:13 ---ko nije fan kvacila nek si uzme quickshifter i nek salta u vecu brzinu bez kvacila ;D ;D
samo u nizu treba s kvacilom
--- Kraj citata ---
Pa quickshifter ne radi nista mehanicki sto nebi mogo i bez njega. Jedino sto u trenu kad skuzi da pomcies polugu mjenjaca, prekida dotok benge i / ili struje na injektore pa ne treba oduzimat gas. ;D
btw, i u nizu se moze bez kuplunga, al je dosta osjetljivije i vecina bi na taj nacin napravila stetu
--- Citat: Drnda-1 - 25 Kolovoz, 2012, 13:09:28 ---ove tehnike pocetniku nisu potrebne, a i to se radi samo na visim okretajima radi dobitka na brzini ubrzanja ili brzini kocenja... na normalnim brzinama, okretajima, to nije potrebno i ne treba muciti pocetnike da to sad uce, jer ce kroz praksu sami na to doci
--- Kraj citata ---
Tako je. To je tehhika koja ce doc sama od sebe kako ce se stjecat isustvo
Drnda:
ja osobno ne volim u nizu bez kuplunga jer sam u pocetku recimo 1 od 5 puta osjetio na polugici da to ne ide glatko, i radije ne raditi stetu. ne krci, ali se osjeti da to nije glatko kao s kuplungom
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Kolovoz, 2012, 14:54:20 ---ja osobno ne volim u nizu bez kuplunga jer sam u pocetku recimo 1 od 5 puta osjetio na polugici da to ne ide glatko, i radije ne raditi stetu. ne krci, ali se osjeti da to nije glatko kao s kuplungom
--- Kraj citata ---
Ja u zivotu nisam probao u nizu bez kuplunga, a i u visu mijenjam izrazito rijetko bez kuplunga. Samo kad se malo ganjam, a to nije cesto
Drnda:
ja jesam i na autima i na motorima, lakse je na autu u nizu recimo, ali svakako , zaboli me srce kad osjetim na polugi onako kako grebe zupcanik jedan o drugi, zato u nizu bez kuplunga vise ne pokusavam....
ali zato u nizu obavezno medjugas dajem, jer je razlika enorma izmedju klasicnog spustanja u nizu i onog uz medjugas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju