Predvidio sam pobjedu Švicarske. Zašto? Jer su prije europskog dobili njemačku 5:3 ako se ne varam
A naša repka standardno loša osim dudua
dudu nema više snage kao nekad, onaj gol što je dao bila je puka sreća što mu se lopta tako odbila, ne kažem da je loš igrač ali nije u formi
igra naše repke je prepredvidljiva, mislim da bi i ja sa mojom ekipom odigro nerješeno ili sa minimalnom razlikom protiv njih
svaka akcija ide preko ćorluke, sve ide na desno, lijeva strana nam uopće ne funkcionira, olić je dobar ali samo kad trči kao vol tj. samo pravac i da nema nikog ispred sebe, kao tehničar je pušiona
mandža se jučer nije pojavio dok nije napravio prekršaj oko 15. minute i od toga i dalje ništa nije pokazao
modrić dobro da nije igrao, mislim da bi svako ko je bio na poljudu da bi morao dat koju kunu da se pokrene, jer koliko vidim njemu je samo do reklame i para kao da je bog nogometa, u zadnje vrijeme mi se gadi sve više i više
vukojević i vida se se jedini iskazali. možda u početku vida i nije bio svoj ali se kasnije iskazao. vukojević je bio također dosta aktvivan za to malo vremena što je igrao
rakitić je mogao i bolje ali kao da mu je bilo svejedno jer je to "samo" prijateljska tekma
da je uefa odobrila kod štimca njegovu ideju mislim da bi prvo poluvreme igrala jedna a drugo druga ekipa, pa čak mislim da bi i on sam zaigrao da može
i ono njegovo komentiranje i vikanje igračima, brate mili ottman se ni u jednom trenutku nije čuo kao da nije bio na tekmi već kao da je sjedio u vip loži i pio neko strano pivo, treba mijenjat režisera ili snimateljsku ekipu
jedino ko je je zaslužio čistu 5icu je Mil(F)a Horvat, jedina je odradila poso kako treba, tu ženu treba ženit samo zbog znanja sporta (i naravno fizičkih atributa)
@strikoo : ako si predvidio pobjedu CHF i ako si se kladio jesi stavio na njih ili na naše?